Τι λέει η καθηγήτρια-συνοδός σχολικής εκδρομής για τον ξενοδόχο που καταγγέλλει για χειροδικία

Τι λέει η καθηγήτρια-συνοδός σχολικής εκδρομής για τον ξενοδόχο που καταγγέλλει για χειροδικία
mediaphotos via Getty Images

Λεπτομέρειες για την επίθεση που δηλώνει πως δέχθηκε από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Πάτρα, έδωσε η καθηγήτρια τους ΕΠΑΛ Ηρακλείου και συνοδός μαθητικής εκδρομής.

Η γυναίκα μίλησε στην ΕΡΑ Ηρακλείου και όπως αναφέρει το Cretalive όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια και οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για την καθαριότητα στο ξενοδοχείο. Σημειώνεται πως είχαν ζητήσει από το προσωπικό να καθαρίσει καθώς κάποιοι εκ των μαθητών αρρώστησαν ξαφνικά παρουσιάζοντας πόνους στο στομάχι, εμετούς και διάρροιες.

Όπως λέει όμως η καθηγήτρια κάποια στιγμή που πήγε να πάρει τα βρώμικα φλιτζάνια από τα τραπέζια των παιδιών, που διαμαρτύρονταν έντονα, ένας άνδρας κινήθηκε ξαφνικά βίαια εναντίον της, την έριξε κάτω κι ευτυχώς εκείνη έπεσε σε έναν καναπέ γι’ αυτό και δεν χτύπησε! Στο δε βίντεο ακούγεται να διαμαρτύρεται πως την πονάει το χέρι της.

Όπως λέει μάλιστα ο άνδρας που της επιτέθηκε φώναζε : «Αρκετά σας ανέχτηκα» ενώ όπως συμπληρώνει η καθηγήτρια «Κάποιος κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν».

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, όταν ρώτησαν ποιος ήταν αυτός ο άνδρας, από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τους απάντησαν ότι μάλλον ήταν κάποιος… πελάτης. Μετά όμως, όπως είπε, διαπίστωσαν ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου!

H δε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η οποία συμμετείχε στην εκδρομή, μίλησε στην εφημερίδα ”ΠΑΤΡΙΣ” για όσα έγιναν επιβεβαιώνοντας και τα λεγόμενα της καθηγήτριας τονίζοντας πως όταν εκείνη του είπε πως θα καλέσει την Αστυνομία και το Υγειονομικό για τους δείξει την κατάσταση που επικρατεί εκείνος προσπάθησε να τραβήξει τα φλυτζάνια από τα χέρια της, την έσπρωξε και εκείνη έπεσε στον καναπέ. «Τα παιδιά είχαν τρελαθεί, έβλεπαν να χτυπάνε την καθηγήτριά τους», περιγράφει η μητέρα, «ευτυχώς, είναι μεγάλα παιδιά και το χειρίστηκαν άψογα», αναφέρει.

Μήνυση δεν έχει κατατεθεί ακόμη γιατί θα έπρεπε να παραμείνουν
για ώρες στην Πάτρα και τα παιδιά να είναι μόνα σε ένα λεωφορείο και να περιμένουν. Όπως αναφέρει το Cretalive η απάντηση θα δοθεί μέσω δικηγόρου από το Ηράκλειο το επόμενο διάστημα ενώ ενημερώνεται σήμερα ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Πηγή: Cretalive.gr