Τι συμβαίνει αν δεν ξεπαγώσουμε την γαλοπούλα πριν την μαγειρέψουμε

Καλούμε το 199.

Με τις γιορτές προ των πυλών, η πυροσβεστική υπηρεσία στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πολιτείας του Μισισίπι, Γκάλφπορτ, ανέβασε στην σελίδα της στο Facebook, τι πρέπει να προσέχουμε όταν μαγειρεύουμε την γαλοπούλα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, οι αμερικάνοι γιορτάζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών και το έθιμο απαιτεί γαλοπούλα στο γιορτινό τραπέζι.

Με αυτό κατά νου οι πυροσβέστες του συγκεκριμένου σταθμού, θέλοντας να προλάβουν τα χειρότερα από τυχόν απρόσεκτους μάγειρες, ανέβασαν το σχετικό βίντεο μαζί με τέσσερις πολύ χρήσιμες συμβουλές και μία ευχή.

- Ξεπαγώνουμε τελείως την γαλοπούλα μας πριν την μαγειρέψουμε.

- Στεγνώνουμε την γαλοπούλα μας πριν την ψήσουμε.

- Βεβαιωνόμαστε ότι μαγειρεύουμε στην σωστή θερμοκρασία.

- Δεν τηγανίζουμε τη γαλοπούλα μας σε κλειστό χώρο, κάτω από στέγη ή δέντρο.

Μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε την μαγειρική. Σε διαφορετική περίπτωση καλούμε το 911 (199).

Καλές γιορτές.