ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/04/2019 16:59 EEST

Τι συνέβη τελικά με τους ηλικιωμένους στην Κρήτη που όλοι γράφουν ότι κλέφτηκαν;

Γράφει η εφημερίδα που έβγαλε την «είδηση»: «Τελικά τσίμπησαν! Είμαστε ρομαντικοί!»

pijama61 via Getty Images

Δεν μπορεί! Κάπου θα διαβάσατε κι εσείς για το ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κρήτη που αποφάσισε να κλεφτεί. Μια ωραία ιστορία για τον έρωτα που νικά τα πάντα -ακόμη και τα χρόνια- και τελικά στο τέλος κερδίζει.  

Η «είδηση» που είχε βγάλει η εφημερίδας του Ηρακλείου «Πατρίς» έγινε viral σε δευτερόλεπτα και αναπαράχθηκε από πολλά site -γιατί ποιος δεν τσιμπάει με μια ωραία ιστορία.

Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν απλά μια ωραία ιστορία, ή καλύτερα, το πρωταπριλιάτικο θέμα της εφημερίδας. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τελικά τσίμπησαν! Είμαστε τελικά ρομαντικοί!». 

«Αυτό δείχνει η τεράστια απήχηση που είχε το πρωταπριλιάτικο θέμα της “Πατρίδας” με τους δύο ηλικιωμένους σε χωριό του Ηρακλείου, οι οποίοι αποφάσισαν μετά τη χηρεία τους να «κλεφτούν» και να ζήσουν, κόντρα στο ρεύμα, τον εφηβικό τους έρωτα. Ένα θέμα που αναδημοσιεύτηκε από πολλά  δημοσιογραφικά sites της Αθήνας και της Κρήτης, με δεκάδες κοινοποιήσεις και σχόλια». Μάλιστα, όπως αναφέρουν, ακόμα και χθες, σοβαρά δημοσιογραφικά sites, φιλοξενούσαν την είδηση στις πιο δημοφιλείς, ενώ «συνάδελφοι της Αθήνας επικοινωνούσαν με την «Π» ρωτώντας περισσότερες πληροφορίες για να το παρουσιάσουν από τα κανάλια ή τις εφημερίδες τους».

Πάντως, να πούμε, ότι ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα και με φαντασία πρωταπριλιάτικα, εξιστορώντας με κάθε λεπτομέρεια την απίστευτη ερωτική ιστορία των δύο ηλικιωμένων, οι οποίοι αποφάσισαν να «κλεφτούν» και να ζήσουν έστω και στα βαθιά γεράματα τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα.