ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/04/2020 11:47 EEST

Το αεροδρόμιο της Αθήνας, μας προσκαλεί σε ένα ψηφιακό κολάζ

Μια πρό(σ)κληση για ένα «ταξίδι» που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί που «μένουμε σπίτι».

HuffPost Greece

Μπορεί το αεροδρόμιο της Αθήνας να είδε την ταξιδιωτική κίνηση του Μαρτίου να κατακρημνίζεται, όπως ήταν λογικό, με τον Απρίλιο να αναμένεται ακόμα χειρότερος, εντούτοις θέλει να μας προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.

Με μια Πρόσκληση – «Πρόκληση με Θέα», μας καλεί να «απογειώσουμε» όλοι μαζί από το σπίτι, την πόλη μας, τις αγαπημένες γωνιές και τις γειτονιές της Αθήνας μας, καθώς περιμένουμε υπομονετικά τη στιγμή που θα τις περπατήσουμε ξανά!

Έτσι, το αεροδρόμιο της Αθήνας ξεκινά το #mycityiewchallenge #mycityviewathens, ώστε να φτιάξουμε το ψηφιακό κολάζ της Αθήνας. 

 

Ο δρόμος για την «απογείωση της πόλης», είναι απλός:

Ξεκινάμε, ανεβάζοντας 2 φωτογραφίες

  • μία φωτογραφία τωρινή, με τη θέα της πόλης από το δικό μας παράθυρο, μπαλκόνι ή ταράτσα και

  • μία παλαιότερη, με την αγαπημένη μας γωνιά της πόλης που θέλουμε να  επισκεφτούμε ξανά, αμέσως μόλις αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για νέες εμπειρίες

  • Με τα hashtags του challenge, #mycityview και #mycityviewathens, και κάνοντας tag το αεροδρόμιο της Αθήνας @athairport, οι φωτογραφίες με τη θέα της ημέρας, αλλά και οι παλαιότερες αγαπημένες φωτογραφίες από την πόλη και την Αττική, θα «επιβιβαστούν» στο @athairport, για ένα ταξίδι που θα μας φέρει πιο κοντά!

Μπορείτε να βάλετε στις φωτογραφίες σας το επίσημο gif του #myctiyview, στο Instagram.