Το αφιέρωμα του Justin Timberlake στον Prince κατά τη διάρκεια του Superbowl

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πολυσυζητημένη εμφάνιση του to 2004, o Justin Timberlake παρουσίασε στο κοινό ένα πιο «ήπιο» show, χθες, Κυριακή κατά τη διάρκεια του Superbowl.

Όταν ήρθε η ώρα για το ημίχρονο, ο παρουσιαστής και καλός φίλος του Timberlake, Jimmy Fallon, έκανε την εισαγωγή για την εμφάνιση του καλλιτέχνη που επρόκειτο να παρακολουθήσουν χιλιάδες θεατές.

Ο 37χρονος Justin ξεκίνησε το show με το νέο του τραγούδι «Filthy» που συνοδευόταν από ένα θέαμα από εντυπωσιακά φώτα. Στη συνέχεια, τραγούδησε το δημοφιλές «Rock Your Body», το κομμάτι που ερμήνευσε με την Janet Jackson το 2004, χωρίς όμως την ίδια, καταλαγιάζοντας τις φήμες που ήθελαν τη Jackson σε εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή. Ακολούθησαν τα «Sexy Back», «My Love», «Cry me a River» και «Suit and Tie» πριν προχωρήσει στο πιάνο όπου ερμήνευσε το «Until the End of Time». Μετά από αυτό, ο Timberlake αφιέρωσε ένα τραγούδι στη Μινεάπολις, παίζοντας το «I Would Die 4 U» ενώ μια ιδιαίτερη προβολή-αφιέρωμα στον Prince έπαιζε συγχρόνως (και όχι ένα ολόγραμμα όπως πολλοί πίστευαν).

Μετά το συγκινητικό αφιέρωμα στον Prince που πέθανε το 2016, ο Timberlake τραγούδησε το Mirrors, ενώ οι θαυμαστές και οι δεύτερες φωνές από πίσω κρατούσαν καθρέφτες γύρω από τη σκηνή και μετά ακολούθησε το τελευταίο κομμάτι της εμφάνισης του Justin, το οποίο ήταν το «Can’t Stop The Feeling».

Ο Justin Timberlake είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που συμμετέχει για τρίτη φορά στο Superbowl. Το 2004 η εμφάνισή του προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς την ώρα που ερμήνευε το «Rock Your Body» μαζί με την Janet και εκεί που τραγουδούσε το στίχο «στοιχηματίζω ότι θα σε απογυμνώσω μέχρι το τέλος του τραγουδιού», έσκισε τον κορσέ της τραγουδίστριας με αποτέλεσμα να φανεί το γυμνό της στήθος».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην αυστραλιανή έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.