Το εκδικητικό αυγό των 26 εκατομμυρίων likes που εκθρόνισε την Κάιλι Τζένερ

Τα likes του «τίποτα» μπορούν να αποθεώσουν ακόμα και ένα αυγό.

Το μωρό της Κάιλι Τζένερ μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά αντιμετωπίζει ήδη την πρώτη του διαδικτυακή ήττα στον κόσμο του Instagram.

Η φωτογραφία ενός αυγού φαίνεται πως ξεπέρασε σε likes εκείνη της Stormi, κόρης του μικρότερου μέλους της οικογένειας Καρντάσιανς και του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Το πορτρέτο αυγού, το οποίο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό @world_record_egg στις 4 Ιανουαρίου, έχει συγκεντρώσει ήδη 26 εκατομμύρια likes, οπότε το αυγό είναι πλέον η πιο ισχυρή φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία της νεογέννητης Stormi που κρατά το δάχτυλο της μαμάς της και δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Κάιλι στις 6 Φεβρουαρίου, βρίσκεται πλέον στο νούμερο 2 με 18,3 εκατομμύρια likes.

Σύμφωνα με το Buzzfeed, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού αυγού ισχυρίζεται ότι είναι κοτόπουλο από τη βρετανική ύπαιθρο που ονομάζεται Henrietta ότι ”διάβασε ένα άρθρο σχετικά με τις 20 πρώτες θέσεις στο insta” και διαπίστωσε ότι ”η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται στην κορυφή με 18 εκατομμύρια likes”.

″Το είδα ως πρόκληση να το ξεπεράσω” αναφέρει η Henrietta στη δημοσίευση. ”Δεν ήταν κάτι προσωπικό”.

″Ας καταρρίψουμε μαζί παγκόσμιο ρεκόρ ως ανάρτηση με τα περισσότερα like” σημειώνεται στο post. Το ρεκόρ καταρρίφθηκε χθες, Κυριακή 13 Ιανουαρίου, σε μια μαζική κινητοποίηση που αποδεικνύει όχι μόνο τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων, αλλά και την γύμνια της αυτοκρατορίας του τίποτα, όπου οτιδήποτε, οποιοσδήποτε και για τον οποιοδήποτε λόγο μπορεί να γίνει παγκοσμίως shared -άρα γνωστός- για λίγα λεπτά.

Η Κάιλι Τζένερ, ωστόσο, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια μετά την νίκη του αυγού επί της δικής της φωτογραφίας. Εκμεταλλεύτηκε επικοινωνιακά το αυγό που την εκθρόνισε από την κορυφή του instagram με ένα χιουμοριστικό βιντεάκι στο οποίο το... τηγανίζει, το οποίο έχουν ήδη παρακολουθήσει 14 εκατομμύρια άνθωποι. Not bad.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on