ΔΙΕΘΝΕΣ
21/01/2019 16:58 EET | Updated 21/01/2019 17:10 EET

ΗΠΑ: Ο Μπον Τζόβι μοιράζει δωρεάν φαγητό στα θύματα του «λουκέτου»

Πλούσιος αλλά και με καρδιά ο γνωστός καλλιτέχνης.

Associated Press

Δωρεάν γεύματα στους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και τις οικογένειές τους εξασφάλισε το εστιατόριο του διάσημου καλλιτέχνη Τζον Μπον Τζόβι κατά τη διάρκεια του shutdown που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το κατάστημα «JBJ Soul Kitchen» στην πόλη Ρεντ Μπανκ στο Νιου Τζέρσεϊ ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο facebook ότι θα παρέχει δωρεάν γεύματα σε κάποιους εργαζόμενους τη Δευτέρα από τις 12 έως και τις 2 το μεσημέρι.

Το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του το 2011 ενώ έγινε γνωστό καθώς επέτρεπε στους πελάτες του να πληρώνουν όσο θέλουν και όσο μπορούν.

«Η ελπίδα είναι πεντανόστιμη» ήταν μάλιστα το μότο του εστιατορίου όταν άνοιξε ενώ η ιδιαιτερότητά του ήταν ο κατάλογος στον οποίο έλειπε κάτι βασικό: oι τιμές.

«Στόχος του Soul Kitchen είναι να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους που είναι σε πραγματική ανάγκη να έχουν ένα πιάτο φθηνού αλλά υγιεινού φαγητού. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο γνωμικό: Δείξε σε κάποιον να ψαρεύει και θα τρέφεται σε όλη του τη ζωή», είχε πει ο καλλιτέχνης την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος.

Sponsored Post