ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/11/2020 11:54 EET

Το Grand Forest Metsovo, κορυφαίο landmark hotel της Ευρώπης

Το εμβληματικό ξενοδοχείο κράτησε και φέτος τον τίτλο, κατά την 27η απονομή των World Travel Awards.

Grand Forest Metsovo

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά που δοκιμάστηκαν όχι μόνο οι υψηλές υπηρεσίες και οι εξατομικευμένες εμπειρίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, αλλά και η συλλογική ευθύνη, η προνοητικότητα και η επιμονή στην ασφαλή διαμονή, το Grand Forest κατάφερε να διακριθεί και φέτος ως το κορυφαίο στην κατηγορία του ξενοδοχείο, των Όσκαρ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Το Grand Forest των 8 κτιρίων, των 62 σουιτών και των ατμοσφαιρικών σαλονιών της αλπικής εξοχής, με ένα εστιατόριο και ένα σαν «γυάλινο» σπα, ήρθε πριν από λίγα χρόνια για να ανεβάσει τα στάνταρ της φιλοξενίας στο πιο ατίθασο κομμάτι της Ηπείρου. Στο πολυεπίπεδο σχήμα του, η τοπική αρχιτεκτονική αποκτά νέα διάσταση μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση. Γκρίζα κεραμίδια, πέτρινες προσόψεις, ογκώδη δοκάρια και η so british εσωτερική διακόσμηση  προσδίδουν στο ξενοδοχείο την απαραίτητη ατμόσφαιρα ενός σαλέ στο βουνό.

Λίγα λεπτά από το γραφικό και γεμάτο ιστορία Μέτσοβο, και σε απόσταση βαθιάς αναπνοής από τα τρία χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, το Grand Forest είναι ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες όπως το κυνήγι της άγριας τρούφας, την εξερεύνηση της  Βάλια Κάλντα, τις γευσιγνωσίες των απολαυστικών κρασιών της περιοχής, τα πικ νικ  στις όχθες της λίμνης του Μετσόβου.