Το μυστικό ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη

Για ποιόν λόγο η επτά μηνών έγκυος δούκισσα έφυγε κρυφά από το Λονδίνο.
HEATHCLIFF O'MALLEY via Getty Images

Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη να βγαίνει από αυτοκίνητο τυλιγμένη σε ένα κομψό navy παλτό Victoria Beckham, φορώντας ένα γκρίζο καπέλο σε στιλ τραγιάσκας και κρατώντας το κεφάλι χαμηλά προκειμένου να αποφύγει τα φλας.

Είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Σάσεξ επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη μετά τον γάμο της (Μάιος 2018) και ο λόγος του πενθήμερου ταξιδιού της είναι ιδιωτικός, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.

Πέρα από χαλάρωση και ψώνια, λίγες εβδομάδες πριν από την άφιξη του μωρού -η Μέγκαν διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της- ο πραγματικός λόγος του υπό άκρα μυστικότητα ταξιδιού, είναι το baby shower, το πάρτι για τον ερχομό του παιδιού, που οργάνωσε η δούκισσα συντροφιά με 15 φίλες της.

Το παλάτι δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία επικαλούμενο «λόγους ασφαλείας», ωστόσο, σύμφωνα με διαρροές, η γιορτή θα γίνει σε ξενοδοχείο στο Upper East Side την Τρίτη, μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της.

Κατά εκτιμήσεις, η Μέγκαν έφυγε από το Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή, αφότου γιόρτασε την επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου με τον πρίγκιπα Χάρι.

(Με πληροφορίες από Daily Mail)