Το μοντέλο Καμίλα Μορόνε απαντά στα σχόλια «μίσους» για την μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Ντι Κάπριο

«Μόλις διάβασα μερικά από τα σχόλια στο Instagram και Θεέ μου, ο κόσμος είναι τόσο κακός».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό σχέση με την Καμίλα Μορόνε, μοντέλο του Instagram με καταγωγή από την Αργεντινή και ανερχόμενη ηθοποιός. Το θέμα είναι ότι το ζευγάρι έχει 22 χρόνια διαφοράς και πολλές φορές αυτό έχει αποτελέσει αφορμή για κακεντρεχή σχόλια κατά του ζεύγους.

Η Καμίλα δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια σειρά φωτογραφιών που προκάλεσαν τις αντιδράσεις των ακολούθων της. Οι φωτογραφίες έδειχναν τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και την Λορίν Μπακόλ, ενώ στην λεζάντα έγραφε: «μια αγάπη όπως αυτή». Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Λορίν Μπακόλ, είχαν και αυτοί μεταξύ τους 20 χρόνια διαφορά.

View this post on Instagram

A love like this

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Η Καμίλα, όμως, δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε στα επικριτικά σχόλια, καθώς θεώρησε ότι την έθιγαν και ότι ήταν προσβλητικά. Το μοντέλο ανέβασε story στο Instagram, όπου μίλησε ανοιχτά για τον προβληματισμό της.

«Μόλις διάβασα μερικά από τα σχόλια στο Instagram και Θεέ μου, ο κόσμος είναι τόσο κακός και γεμάτος θυμό με ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρουν τίποτα. Ελπίζω αυτήν την Παρασκευή ο κόσμος να μάθει να ζει με λιγότερο μίσος και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους αλλού, επειδή το να ζεις χωρίς μίσος σε κάνει να νιώθεις πολύ ωραία», δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

Ο 43-χρονος σταρ και η 20-χρονη Καμίλα φαίνεται ότι βγαίνουν από το Δεκέμβριο του 2017. Ο Ντι Κάπριο έχει κάνει 8 σχέσεις στο διάστημα 1999-2019 και καμία δεν ήταν πάνω από 25 χρονών.

πηγή: Insider