ΔΙΕΘΝΕΣ
08/06/2018 18:02 EEST | Updated 08/06/2018 18:05 EEST

To φιλί ενός Δημοκρατικού υποψηφίου με τον σύζυγό του είναι η καλύτερη απάντηση στην ομοφοβική πολιτική του Τραμπ

«Take that Trump!» (Πάρ’ τα Τραμπ!)

Ο Μανταλίνο θέλει δυο πράγματα:  Να εκλεγεί και να εκνευρίσει τον Τραμπ

Ο Μανταλίνο, υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών για κυβερνήτης του Μέριλαντ, έγραψε ιστορία με το τηλεοπτικό σποτ που συνοδεύει την προεκλογική του καμπάνια, καθώς είναι ο πρώτος υποψήφιος στην ιστορία των ΗΠΑ που δίνει on camera φιλί στο στόμα στον σύζυγό του Μαρκ Χοτζ-όπως αναφέρει η αμερικανική έκδοση της HuffPost.

Για την ακρίβεια, φιλά στο στόμα τον σύζυγό του και αμέσως μετά, γυρνά στην κάμερα και λέει: «Take that Trump!» (Πάρ’ τα Τραμπ!). Η διαφήμιση έκανε πρεμιέρα στο Fox News, το οποίο ο πλανητάρχης παρακολουθεί, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Πράγμα που σημαίνει ότι την έχει ήδη δει.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως έχουν κάνει viral το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ με τo hashtag #TakeThatTrump υποστηρίζοντας την πρωτόγνωρη κίνηση του υποψήφιου πολιτικού.

«Βάζω υποψηφιότητα για κυβερνήτης προκειμένου να φέρω προοδευτικά αποτελέσματα και να μπω στον δρόμο του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή είναι μια λίστα με πράγματα που έχω κάνει και τον έχουν ήδη εξοργίσει» αφηγείται ο Μανταλίνοστο σποτ του. Μιλά μεταξύ άλλων και κατά του NRA, του ισχυρού λόμπι των ΗΠΑ που τάσσεται υπέρ της οπλοκατοχής και καταλήγει με το διάσημο πλέον φιλί.

Μέχρι στιγμής, τα exit poll εμφανίζουν τον Μανταλίνο τέταρτο στη μάχη του προκριματικού γύρου, με 15 ψήφους πίσω από τον προπορευόμενο Μπεν Τζέλους.

Εάν εκλεγεί, ο Madaleno θα είναι ο πρώτος άνδρας υποψήφιος που δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η Δημοκρατική του Όρεγκον Kate Brown,η οποία  είναι αμφιφυλόφιλη, έγινε το πρώτο ανοιχτά LGBTQ πρόσωπο που εξελέγη κυβερνήτης το 2016.

 

(Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost)

Sponsored Post