ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12/06/2018 19:28 EEST | Updated 12/06/2018 20:22 EEST

Το πρωί της Τετάρτης ο Μητσοτάκης στον Παυλόπουλο

Eurokinissi/File

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο κ. Μητσοτάκης νωρίτερα σήμερα Τρίτη ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Παυλόπουλο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του. 

«Τη συμφωνία θα πρέπει να την ξέρουμε όλοι πριν δεσμευθεί ο Αλέξης Τσιπρας» ανέφεραν στη ΝΔ, λίγο πριν το δεύτερο και οριστικό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού με τον ομόλογο του της ΠΓΔΜ. 

«Δεν αρκεί ένα όνομα χωρίς εγγυήσεις εφαρμογής» έλεγε συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση τους για ενιαία λύση, με αλλαγή του Συντάγματος, εγκατάλειψη κάθε αλυτρωτισμού και με χρήση έναντι όλων.

Με τον κ. Μητσοτάκη επικοινώνησε ο κ. Τσίπρας 

Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας επικοινώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να του στείλει άμεσα ολόκληρο το κείμενο της συμφωνίας, δεδομένου ότι οι βασικές παράμετροι έχουν γίνει ήδη γνωστές μέσω διαρροών ή και δηλώσεων των κ. Κοτζιά, Ζάεφ και Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για εκ των υστέρων ενημέρωση και αναμένεται αργότερα να κάνει δήλωση.

Sponsored Post