Το Squid Game και η Κιμ Καρντάσιαν στα πιο δημοφιλή κοστούμια για το Halloween

Για άλλη μια φορά η ποπ κουλτούρα δίνει τροφή για «σκέψη» για τις στολές του Halloween.
Μάσκες εμπνευσμένες από το Squid Game
Andrea Verdelli via Getty Images
Μάσκες εμπνευσμένες από το Squid Game

Οι φετινές στιγμές της ποπ κουλτούρας αποτελούν για μια ακόμα χρονιά έμπνευση για τα κοστούμια του Halloween.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κοστούμια του φετινού Halloween είναι η στολή των φρουρών από το Squid Game.

Squid Game
Yandy
Squid Game

H στολή από το Squid Game το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το πιο δημοφιλές κοστούμι αποκριών από την Google σε πρόσφατη έκθεση, μας μεταφέρει σε ένα πραγματικό παιχνίδι στο οποίο άτομα με οικονομικό χρέος ανταγωνίζονται σε θανατηφόρα τουρνουά για να κερδίσουν ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Ενώ τα πράσινα κοστούμια των διαγωνιζομένων στο παιχνίδι έχουν δώσει έμπνευση για μερικά κοστούμια αποκριών, η εταιρία γρήγορης μόδας Yandy έχει δημιουργήσει την στολή των φυλάκων, η οποία είναι μια ροζ, μακρυμάνικη φόρμα με μαύρη ζώνη στη μέση και μαύρη μάσκα προσώπου.

Στολή Kim Kardashian Met Gala
Yandy
Στολή Kim Kardashian Met Gala

Η Yandy εμπνεύστηκε επίσης από το Met Gala για τα αποκριάτικα κοστούμια της και συγκεκριμένα από το ολόμαυρο Balenciaga look της Kim Kardashian West. Το “Mystery Gala Guest Costume” είναι εμπνευσμένο από την εμφάνιση της Kardashian West και αποτελείται από ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με μια διάφανη κάπα και μια μαύρη κουκούλα προσώπου.

Στολή Bernie Sanders
Yandy
Στολή Bernie Sanders

Η Yandy δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει κοστούμια αποκριών με θέμα την ποπ κουλτούρα. Η εταιρεία γρήγορης μόδας Dolls Kill αποκάλυψε το «Once Again Asking Costume» τον περασμένο μήνα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το viral βλέμμα του γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς στην ορκωμοσία του προέδρου Τζό Μπάιντεν όπου φορούσε ένα γκρι χειμωνιάτικο παλτό με πλεκτά γάντια και μάσκα προσώπου.

Πηγή: WWD