ΔΙΕΘΝΕΣ
07/01/2021 10:48 EET | Updated 07/01/2021 10:54 EET

Το tweet της Κάρλι Κλος για Ιβάνκα - Τζάρεντ Κούσνερ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

Το σούπερ μόντελ έχει παντρευτεί τον Τζόσουα Κούσνερ, αδελφό του Τζάρεντ.

Victor VIRGILE via Getty Images

Το σούπερ μόντελ Κάρλι Κλος σκιαγράφησε τη συγγενική (εξ αγχιστείας) σχέση της με την οικογένεια Τραμπ, μετά τα πρωτόγνωρα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Ουάσιγκτον με ένα tweet.

Στο μήνυμα της η Κλος καταδικάζει τους υποστηρικτές του Τραμπ που εισέβαλαν βίαια στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, γράφοντας: «Η αποδοχή του αποτελέσματος των νόμιμων δημοκρατικών εκλογών είναι πατριωτική πράξη. Η άρνηση αποδοχής και η υποκίνηση βίας είναι αντιαμερικανική».

Η Κάρλι Κλος, που έχει κάνει περισσότερα από σαράντα εξώφυλλα στη Vogue, είναι εδώ και δύο χρόνια παντρεμένη με τον επιχειρηματία και επενδυτή Τζόσουα Κούσνερ, αδελφό του Τζάρεντ Κούσνερ, συζύγου της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, και ανώτερου συμβούλου του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου.

«Πες τα στη συνυφάδα και στον κουνάδιο σου», σχολίασε ένας χρήστης του twitter, για να λάβει την εξής απάντηση από την Κάρλι Κλος: «Προσπάθησα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικοδέσποινα του ριάλιτι μόδας Project Runway -η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί- εκφράζει τη διαφωνία της με την οικογένεια Τραμπ.

Άλλωστε, στις αμερικανικές εκλογές είχε δηλώσει δημόσια τη στήριξη της στον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την εκλεγμένη αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.