ΔΙΕΘΝΕΣ
12/10/2018 09:43 EEST | Updated 12/10/2018 10:06 EEST

Το twitter «γλεντάει» τη σουρεάλ αγάπη Ντόναλντ Τραμπ - Κάνιε Γουέστ. H πρόταση για το iplane 1 και το καπέλο του Σούπερμαν

Pool via Getty Images

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με έναν από τους πιο διάσημους υποστηρικτές του, τον ράπερ Κάνιε Γουέστ και τα social media πήραν φωτιά.

Παρόλο που το επίκεντρο της συνάντησης - την οποία παρακολούθησαν δεκάδες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι - ήταν η σωφρονιστική μεταρρύθμιση, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έθιξε τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι «αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική», ενώ αναφέρθηκε και στην οπλοκατοχή υποστηρίζοντας ότι «το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα».

Ο Τραμπ από την πλευρά του είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του, ενώ χαμογελούσε γεμάτος ικανοποίηση όταν ο ράπερ σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει σφιχτά, λέγοντας είπε: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ».

Όλα αυτά «πυροδότησαν» το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν βιτριολικά, ακόμα και το ότι ο κωδικός στο κινητό του ράπερ είναι 000000 ή την πρόταση που έκανε στον Πρόεδρο να φτιάξει ένα iplane και να ξεφορτωθεί το Air Force One! Ασχολίαστο δεν μένει ούτε το ότι ο Γουέστ είπε ότι το καπελάκι Make America Great που φορούσε, τον κάνει να αισθάνεται σαν τον Σούπερμαν...

 

Sponsored Post