ΔΙΕΘΝΕΣ
12/07/2018 15:22 EEST | Updated 12/07/2018 15:24 EEST

To γιορτάζει και το φωνάζει ο Ζάεφ. Μπαράζ αναρτήσεων στο Twitter για το πράσινο φως από το ΝΑΤΟ

Στήνει και γιορτές σε 15 πόλεις το ερχόμενο Σάββατο για την «νέα ημέρα για την Μακεδονία»

Σε μπαράζ...αναρτήσεων στο Twitter επιδίδεται ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ κατά το διήμερο των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας- υπέρμετρα όπως θα δείτε- τη χαρά του για το πράσινο φως που έδωσαν τα κράτη μέλη, σχετικά με το κάλεσα για ενταξιακές συνομιλίες. 

«Η απόφαση των κρατών-μελών να μας καλέσουν τη χώρα μας, σημαίνει πως η Δημοκρατία της Μακεδονίας γίνεται μέλος της οικογένειας» τονίζοντας πως με τον τρόπο αυτό αυξάνονται οι δυνατότητες ασφάλειας και δομών της χώρας.

Επίσης μέσω Twitter και Facebook ανακοίνωσε την διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων για το γεγονός, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί σε διάφορες πόλεις για το ερχόμενο Σάββατο. 

Και συνέχισε με αναφορές στην «νέα εποχή» στην οποία περνά η χώρα, μια εποχή γεμάτη ελπίδα, νίκες και υπερηφάνια τονίζοντας την πως θα είναι επίσης μια περίοδος ασφάλειας ενώ θα βελτιωθεί η ζωή όλων των πολιτών. 

Φυσικά δεν έλειψαν και τα βίντεο συνοδευόμενα από αναρτήσεις όπως: «Από σήμερα η Μακεδονία προχωρά μόνο μπροστά...Συγχαρητήρια Μακεδονία» 

Και πάλι όμως συνέχισε: «Επιλέγουμε το μέλλον που θα φέρνει ελπίδα και ευημερία για όλους!Έχουμε μια ιστορική απόφαση που ενισχύει την μακεδονική ταυτότητα! Η συμφωνία θα επιβεβαιώσει και θα ενισχύσει την εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητα, μια για πάντα».