ΗΠΑ: Υποχρεώθηκε να γκρεμίσει τον φράχτη του σπιτιού του και πήρε πρωτότυπη εκδίκηση

Το χιούμορ είναι η καλύτερη απάντηση.

Ο Τζέισον Ουίντους, κάτοικος της Σαντα Ρόσα στην Καλιφόρνια, υποχρεώθηκε από τον Δήμο της περιοχής, να γκρεμίσει τον φράχτη του σπιτιού του, ύψους περίπου δύο μέτρων.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KTVU-TV, ο γείτονας του Ουίντους, κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές, παραπονούμενος για την έλλειψη ορατότητας των οδηγών στην συγκεκριμένη διασταύρωση.

Ο Ουίντους από την άλλη, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό του Σαν Φρανσίσκο KPIX-TV, πως ο φράχτης κόστους 9.000 δολαρίων, έπαιζε τον ρόλο φύλαξης των τετράποδων φίλων του.

Ο Δήμος της Σάντα Ρόσα υιοθέτησε τελικά το σκεπτικό του παραπονεμένου γείτονα. Υποχρέωσε τον Ουίντους να γκρεμίσει τον φράχτη στο μισό, δηλαδή κατά ένα μέτρο, κάτι που όπως δήλωσε είναι άδικο καθώς, κανείς άλλος στην περιοχή δεν έχει τόσο χαμηλό φράχτη.

Η συμμόρφωση του στην εντολή του Δήμου δεν ήρθε όμως χωρίς την δική του απάντηση.

Ο Τζέισον Ουίντους τοποθέτησε στον κήπο του σπιτιού, τέσσερις κούκλες βιτρίνας που βρίσκονταν εδώ και χρόνια στην κατοχή του, να κάθονται ολόγυμνες γύρω από ένα τραπέζι και μία πέμπτη, να στέκεται όρθια με τα χέρια στην ανάταση.

Παράλληλα τοποθέτησε μία ταμπέλα σε ευδιάκριτο σημείο, η οποία έγραφε. «Υπάρχει κράτηση για τον ενοχλητικό γείτονα που παραπονέθηκε για τον φράχτη μου».

Μέχρι στιγμής, η αντίδραση της γειτονιάς, στο σύνολο της, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς όχι μόνο το βρίσκουν διασκεδαστικό, αλλά φροντίζουν να αποθανατίσουν με τις κάμερες τους, τις «αιθέριες υπάρξεις».

Πηγή: HuffPost US