Τον πιο ευφάνταστο τρόπο να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες είχε ο σκιέρ Fabian Bosch

Η πρωτοτυπία του έχει κάνει το γύρο των social media

Για πολλούς, η χρήση της κυλιόμενης σκάλας είναι μια κοινή δραστηριότητα, για κάποιους άλλους όμως αυτή η συνηθισμένη δραστηριότητα μπορεί να γίνει έμπνευση για μια πιο δημιουργική χρήση.

Ο Ελβετός σκιέρ Fabian Bosch που συμμετέχει στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αποφάσισε να ανέβει μια τέτοια σκάλα στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας, με έναν διαφορετικό τρόπο.

Σε βίντεο που δημοσιεύσε ο ίδιος στο Instagram, ο Bosch φαίνεται να περπατάει στην άκρη της σκάλας και να τοποθετεί το χέρι του στο μπράτσο της κυλιόμενης σκάλας. Καθώς η σκάλα αρχίζει να κινείται, ο Bosch ανεβαίνει μαζί της ή μάλλον, κρεμασμένος από πάνω της.

Ο 20χρονος ανεβαίνει την κυλιόμενη σκάλα μέχρι την κορυφή, πριν σκαρφαλώσει προς τα πάνω για να πάει στον επόμενο όροφο. Φυσικά, αυτή είναι μια κίνηση προς αποφυγή, καθώς είναι επικίνδυνη. Επιπλέον, όπως βλέπουμε, ο Bosch ασχολείται πολύ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ήδη έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το Ολυμπιακό Χωριό ενώ έχει ανέβει στους Ολυμπιακούς κύκλους.

Ο Bosch έχει ακόμα αρκετές ελεύθερες μέρες μέχρι τον επόμενό του αγώνισμα, οπότε θα περιμένουμε περισσότερα αστεία στιγμιότυπα και εικόνες από την εμπειρία του στους Αγώνες.

Πηγή: WBAL