ΔΙΕΘΝΕΣ
30/04/2020 20:19 EEST

Τραμπ: Φοβερό το βίντεο με τα UFO

«Αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό».

Pentagon
.

Την πρόσφατη δημοσιοποίηση βίντεο με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ- UFO) από το Πεντάγωνο σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο συνέντευξής του την Τετάρτη στο Reuters.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αν και, ως γνωστόν, έχει μια «προδιάθεση» προς τις θεωρίες συνωμοσίας, στην περίπτωση των UFO έχει εκφράσει μάλλον δυσπιστία- και το σχόλιό του ήταν μάλλον προς αυτή την κατεύθυνση (εννοώντας πως δεν ήταν όσο «ενθουσιώδες» μπορεί να περίμενε κάποιος).

«Απλά αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό» είπε ο Τραμπ. «Είναι φοβερό βίντεο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα βίντεο με UFO

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε τα τρία βίντεο, τα οποία κατέγραψαν πιλότοι του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. Προηγουμένως το ναυτικό είχε παραδεχτεί την ύπαρξη των βίντεο, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει από καιρό- και είχαν τραβηχτεί χρόνια πριν: Το 2017, ένας από τους πιλότους που είδε ένα από τα ΑΤΙΑ το 2004 είπε στο CNN πως το αντικείμενο κινούνταν με τρόπους που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο ABC News πέρυσι είπε ότι είχε μια συνάντηση για το θέμα, αλλά πως αμφιβάλλει κατά πόσον τα αντικείμενα αυτά είναι εξωγήινης προέλευσης. «Είχα μια σύντομη συνάντηση για αυτά...αλλά οι άνθρωποι λένε πως βλέπουν UFO. Το πιστεύω; Όχι ιδιαίτερα» είχε πει σχετικά.