ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/06/2020 11:06 EEST

Τραγωδία στο Μενίδι: Η δυνατή μουσική και το κουζινομάχαιρο

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 34χρονο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την 54χρονη αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ένας 34χρονος δολοφόνησε το βράδυ της Τρίτης με μαχαίρι την 54χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Μενίδι.

Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί προκύπτει ότι ο 34χρονος είχε βάλει πολύ δυνατά τη μουσική, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να του κάνει παρατήρηση. Ο 34χρονος, ωστόσο, δεν χαμήλωνε τη μουσική και έτσι κάποια στιγμή ο πατέρας του έφυγε από το διαμέρισμα της οδού Αγίου Σπυρίδωνος.

Η δεύτερη παρατήρηση για τη δυνατή μουσική ήρθε από τη μητέρα του 34χρονου. Τότε, ήταν που σε κατάσταση «εκτός εαυτού» ο 34χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα παρά τα βαριά τραύματα κατάφερε να ειδοποιήσει μια ξαδέλφη της και ήταν εκείνη που μαζί με τους αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν τον 34χρονο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την 54χρονη αιμόφυρτη στο πάτωμα. Η γυναίκα κατέληξε πριν φτάσει με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είχε νοσηλευθεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική.