ΔΙΕΘΝΕΣ
15/01/2019 10:49 EET | Updated 15/01/2019 11:16 EET

Ο Τραμπ γέμισε τον Λευκό Οίκο με 300 χάμπουργκερ κι άλλες τόσες πίτσες

Joshua Roberts / Reuters

Το’κανε κι αυτό ο Τραμπ. Γέμισε τον Λευκό Οίκο με χάμπουργκερ και πίτσες από το McDonald’s και το Wendy’s, για να κεράσει τους Clemson Tigers, νικητές του εθνικού πρωταθλήματος κολλεγιακού φούτμπολ. 

Δεδομένου ότι οι σεφ του Λευκού Οίκου είναι εκ των θυμάτων του λουκέτου της αμερικανικής κυβέρνησης - το οποίο κλείνει την 24η μέρα και σπάει το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας - και δεν πηγαίνουν στην δουλειά τους, ούτε πληρώνονται, ο Τραμπ βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει ένα μενού αποκλειστικά και μόνο με fast food: χάμπουργκερ με πατάτες και πίτσες. 

Joshua Roberts / Reuters

 

«Εχουμε πίτσες, έχουμε 300 χάμπουργκερ και πολλές, πάρα πολλές τηγανιτές πατάτες, όλα τα αγαπημένα μας φαγητά» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους. «Θέλω να δω τι θα μείνει όταν φύγουμε - δεν νομίζω ότι θα είναι πολλά...»

 

Joshua Roberts / Reuters

Το ένα τέταρτο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έχει βάλει λουκέτο εδώ και 24 μέρες, καθώς οι Δημοκρατικοί αρνούνται να δώσουν στον Τραμπ τα 5,7 δισ. δολάρια που θέλει για να χτίσει το τείχος στα νότια σύνορα με το Μεξικό. Το λουκέτο επηρεάζει 800.000 δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι δεν δουλεύουν και δεν πληρώνονται. 

Κι όπως είπε ο Τραμπ στους καλεσμένους του στον Λευκό Οίκο, δεν θέλησε να αναβάλλει την εκδήλωση για μετά την επιστροφή των σεφ στην δουλειά τους. Σιγά μην έχανε την ευκαιρία να σερβίρει fast food με ασημένια μαχαιροπήρουνα.

 

 

Sponsored Post