ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/09/2020 12:15 EEST

Τσίπρας: Τα σχολεία άνοιξαν όπως έκλεισαν

Στο μήνυμα υπογραμμίζει την σημασία που έχει η προστασία της υγείας όλων.

Pacific Press via Getty Images

Τα σχολεία άνοιξαν όπως έκλεισαν, χωρίς προσλήψεις και με περισσότερα παιδιά στην τάξη, υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη με ανάρτησή του και τηλεοπτικό μήνυμα μέσω του Fecabook.


Στο μήνυμα υπογραμμίζει την σημασία που έχει η προστασία της υγείας όλων. «Η σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα δεν μοιάζει με καμία άλλη. Παρ′ όλα αυτά, τα σχολεία ανοίγουν και είναι όλα όπως ακριβώς ήταν όταν έκλεισαν. Καμία ιδιαίτερη προετοιμασία για να αντιμετωπισθεί η νέα πραγματικότητα», τονίζει ο Αλ. Τσίπρας και συνεχίζει: «παρά τις μεγάλες αντιξοότητες, είμαι βέβαιος ότι οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι γονείς  θα κάνουν φέτος ό,τι περνά από το χέρι τους για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα και τις δυσκολίες».


«Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους και όλες. Ιδιαίτερα όμως στους μαθητές και τις μαθήτριες. Απέναντι σε ένα σύστημα που αδιαφορεί για τις συνέπειες και το μόνο που θέλει είναι να επιρρίψει την ευθύνη στη νέα γενιά, μην τους κάνετε το χατίρι. Διαψεύστε τους», επισημαίνει ο Αλ. Τσίπρας και καταλήγει: «με σεβασμό στην υγεία και τη ζωή του καθενός και της καθεμιάς, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τον ιό μακριά από τα σχολεία και τα σπίτια μας. Και να το ξέρετε, αυτή θα είναι μια μεγάλη νίκη της δικής σας της γενιάς».

Sponsored Post