ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/09/2021 14:06 EEST | Updated 28/09/2021 14:30 EEST

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει Τσιτσιπάς και Σάκκαρη χάρη στις επιδόσεις τους

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δύο αθλητών έχουν αυξηθεί κατά αρκετά εκατομμύρια.

via Associated Press

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, εκτός από τις καταπληκτικές επιδόσεις τους στα κορτ του τένις έχουν αποκομίσει και μεγάλα χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να κερδίσει το χρηματικό ποσό των περίπου 16 εκατ.  δολαρίων στα πέντε χρόνια που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο με βάση τα στοιχεία της ΑΤΡ. Φυσικά στα χρήματα αυτά θα πρέπει να προστεθούν και τα χρήματα που αποκομίζει από τις διαφημιστικές καμπάνιες και τους χορηγούς του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους εννέα πρώτους μήνες του 2021, ο Στέφανος έχει καρπωθεί το ποσό των 3.15, εκατ.   Δολαρίων από τις επιδόσεις του στα κορτ. Μόνο από την παρουσία του στον τελικό του Ρολάν Γκαρός όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εισέπραξε 750.000 δολάρια.

Η Σάκκαρη στα 7 χρόνια που αγωνίζεται επαγγελματικά έχει εισπράξει περίπου το ποσό των 6 εκατ. Δολαρίων σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της ΑΤΡ.

Για το 2021 η Μαρία Σάκκαρη έχει προσθέσει στο λογαρισμό της το ποσό του 1.6 εκατ. Δολαρίων, από τα οποία τα 675.000 δολάρια ήταν από το πρόσφατο τουρνουά του US Open, που έφθασε στους ημιτελικούς, ενώ από την παρουσία της στο Ρολάν Γκαρός, πήρε το ποσό των 375.000 δολαρίων.