Βασιλικοί εμπειρογνώμονες: «Η Μέγκαν δεν είχε ποτέ καμία ελπίδα απέναντι στην Κέιτ»

Όταν μια δούκισσα συμπεριφέρεται διαφορετικά απ’ότι ορίζει το πρωτόκολλο η αντίδραση δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική

Οι φήμες για την ρήξη στη σχέση μεταξύ της Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ έχουν χτυπήσει «κόκκινο».

Βασιλικοί εμπειρογνώμονες πήραν θέση για το γεγονός και μιλούν για τη σχέση των δύο γυναικών αναφέροντας πως η Μεγκαν «ποτέ δεν είχε καμία ελπίδα» απέναντι στη Κέιτ.

Η Γιόμι Αντεγκόκε έγραψε στην εφημερίδα The Guardian: «Η Μέγκαν είναι σαν ένας κακός χαρακτήρας της Ντίσνεϊ που που έχει χωρίσει και έχει την τάση να σπάει πρωτόκολλα. Η συμπεριφορά της μιλάει από μόνη της».

«Ή Μέγκαν δεν είχε ποτέ καμία ευκαιρία απέναντι στην Κέιτ. Όταν μια δούκισσα συμπεριφέρεται διαφορετικά απ’ότι ορίζει το πρωτόκολλο η αντίδραση δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική».

Οι φήμες μάλιστα πήραν μεγάλη διάσταση ειδικά μετά την παραίτηση σειρά εργαζομένων του προσωπικού της Μέγκαν και του Χάρι. Σύμφωνα όμως με την δημοσιογράφο Σεσίλια Ροντρίγκες «οι αλλαγές ήταν αναπόφευκτες».

«Όταν ένα νέο μέλος φτάνει στην βασιλική οικογένεια κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν υπάρχουν αυστηρά πρωτόκολλα και παραδόσεις που κρατάνε χρόνια. Νέο αφεντικό, νέοι κανόνες, νέο στυλ».

Οι δύο δούκισσες εμφανίστηκαν μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων και φαίνονταν χαρούμενες, ωστόσο πολλά μέλη του προσωπικού της βασιλική οικογένειας μιλούν για πολύ κακές σχέσεις μεταξύ τους ιδιαίτερα τώρα που η Μέγκαν έχει χαρακτηριστεί και δημοσίως δύσκολος χαρακτήρας.

Φημολογείται επίσης ότι η δούκισα του Κέιτμπριτζ, Κέιτ, είχε ζητήσει από τη Μέγκαν να σταματήσει να συμπεριφέρεται άσχημα και υποτιμητικά στο προσωπικό της.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι λογικό η Κέιτ να δυσκολεύεται να τα βρει με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως το παλάτι έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό.

Πηγή: News.Com.au