ΔΙΕΘΝΕΣ
21/06/2018 19:47 EEST

Βιασμός Αμερικανίδας τουρίστριας κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της βρετανικής αστυνομίας για τον άγριο βιασμό μιας Αμερικανίδας τουρίστριας κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ- μια από τις κεντρικότερες και πιο εμβληματικές πλατείες της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

H 22χρονη, που έκανε τουρισμό στο Λονδίνο, αναγκάστηκε να βγει από ένα ταξί επειδή η φίλη της δεν ένιωθε καλά, κατά τις πρώτες πρωινές της Κυριακής 3 Ιουνίου. Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, από εκεί και πέρα δεν θυμάται τι συνέβη.

Αστυνομικοί κλήθηκαν σε νοσοκομείο του νοτίου Λονδίνου, όπου και η 22χρονη είχε βρεθεί λόγω τραυματισμών στα γεννητικά της όργανα. Κάμερες είχαν καταγράψει την ίδια και τη φίλη της να περπατούν με δύο άγνωστους άνδρες στο Haymarket, κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ, κατά τις 3 τα ξημερώματα. Ένας από αυτούς φαίνεται να μεταφέρει την 22χρονη σε μια κοντινή πόρτα, όπου και πιστεύεται όπως έλαβε χώρα ο βιασμός.

 

 

Στο πλαίσιο των ερευνών δημοσιοποιήθηκαν εικόνες από κάμερα όπου φαίνεται ένας άνδρας που αναζητείται για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όπως είπε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ, το θύμα θυμάται να της ζητείται να βγει από ένα ταξί τις πρώτες πρωινές ώρες, επειδή η φίλη της δεν ένιωθε καλά, «αλλά δεν θυμόταν τι συνέβη πριν ξυπνήσει και αναζητήσει βοήθεια για τα τραύματά της».

«Η ανάλυση του βίντεο έδειξε τη γυναίκα μαζί με τη φίλη της και δύο αγνώστους στο Haymarket...ένας από τους άνδρας φαίνεται να την κουβαλά σε κοντινή πόρτα, όπου τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι έγινε ο βιασμός».