ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/11/2018 09:04 EET | Updated 23/11/2018 09:41 EET

Νέα στοιχεία για τον ηθοποιό που κατηγορείται για τον βιασμό του οδηγού ταξί-Τι βρέθηκε στην τσάντα του

Eurokinissi

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρέθηκαν τα ευρήματα από την τσάντα που είχε πάνω του ο 29χρονος ηθοποιός, Γιώργος Κάρκας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό οδηγού ταξί στους Αμπελόκηπους.

Στην τσάντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεθαμφεταμίνες, χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που έφερε ετικέτα «jungle juice» και ερωτικά βοηθήματα. Το υγρό, το οποίο ήταν πιθανότατα αυτό που νάρκωσε το θύμα, εστάλη στο Χημείο του Κράτους για ανάλυση, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις του ταξιτζή για να βεβαιωθεί ότι ο δράστης του έριξε υγρό στον καφέ.

Η αστυνομική έρευνα έχει ακόμα πολλά «κενά». Και αυτό γιατί ο αυτοκινητιστής θυμόταν αποσπασματικά τα όσα συνέβησαν γιατί –όπως ισχυρίστηκε- είχε κενό μνήμης λόγω νάρκωσης. Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο  29χρονος ηθοποιός τον κάλεσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και επιβιβάστηκε στο όχημά του από τον Κεραμεικό με προορισμό δρόμο στου Γκύζη.

 

Όπως κατέθεσε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Γιώργος Κάρκας άρχισε να τον χαϊδεύει στο λαιμό και να προσπαθεί να του ξεκουμπώσει το πουκάμισο. Επίσης, του ζήτησε να σταματήσουν σε καφετέρια στους Αμπελόκηπους για να πάρει έναν καφέ στο χέρι. Ο ταξιτζής, ο οποίος επίσης πήρε κάτι να πιει, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της στάσης ο ηθοποιός του έριξε χάπι στον καφέ του. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο ταξί και λίγα λεπτά αργότερα ο αυτοκινητιστής έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν ξύπνησε και ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στο όχημα, σταματημένος σε δρόμο των Αμπελοκήπων, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζαλιζόταν και ένιωθε πόνους στο σώμα του. Δίπλα του ήταν ακόμα ο 29χρονος ηθοποιός. Τον ρώτησε αν του είχε κάνει κάτι αλλά εκείνος δεν του έδωσε σαφείς εξηγήσεις. Τότε, οδήγησε μαζί του μέχρι το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου ζήτησε από τους γιατρούς να υποβληθεί σε εξετάσεις. Λίγο αργότερα οι γιατροί του είπαν ότι εντόπισαν ίχνη βιασμού και αμέσως ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία βεβαίωσε το βιασμό.

Μεταξύ άλλων, η Αστυνομία ερευνά την εκδοχή ο 29χρονος ηθοποιός να γνώριζε τον οδηγό ταξί, αν και μέσω της εφαρμογής που χρησιμοποίησε γίνεται τυχαία επιλογή ταξί. «Το θύμα δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη περιγραφή των όσων έγιναν. Είτε γιατί δεν θυμόταν είτε γιατί υπέστη κάτι το τόσο ταπεινωτικό. Ο δράστης δεν ήθελε να πει τίποτα σε εμάς και ανέφερε ότι θα πει ότι είναι στη Δικαιοσύνη», αναφέρει αστυνομική πηγή.

Χθες Πέμπτη, ο Γιώργος Κάρκας κρίθηκε προφυλακιστέος.