ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/07/2018 11:26 EEST | Updated 28/07/2018 11:34 EEST

Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο με εκπαιδευτή που χτυπά σκύλο με ρόπαλο

Ένα βίντεο προκαλεί οργή στους κατοίκους της Ουάσινγκτον τις τελευταίες ημέρες, καθώς καταγράφει την κακομεταχείριση ενός οικόσιτου σκύλου από τον ίδιο του τον εκπαιδευτή. Συγκεκριμένα, ο σκύλος δείχνει να αγριεύει και ο εκπαιδευτής δεν χάνει την ευκαιρία να το χτυπήσει με ένα πλαστικό ρόπαλο που χρησιμεύει για εκπαιδευτικές ασκήσεις και όχι για τιθάσευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένες εικόνες έχουν βιντεοσκοπηθεί εδώ και δύο χρόνια αλλά έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μόλις τις τελευταίες ημέρες προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων κατά της σχολής εκπαίδευσης.

 «Ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μόλις είδα για πρώτη φορά το βίντεο», παραδέχεται η ιδιοκτήτρια της σχολής Colleen McDaniel. «Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους για την αντίδρασή τους», σημειώνοντας μάλιστα πως ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ένας 15χρονος υπάλληλος, που απολύθηκε μόλις πληροφορήθηκε για το ατυχές συμβάν.

 Παρόλα αυτά δικαιολογεί το περιστατικό λέγοντας πως ο σκύλος εκείνη τη στιγμή ήταν επιθετικός και παραλίγο να τον δαγκώσει. «Δεν συνιστούμε τη βία κατά των ζώων, αλλά αν υπάρξει μία σπάνια περίπτωση που ο σκύλος είναι έτοιμος να επιτεθεί στον εκπαιδευτή, αυτό συμβαίνει».

 Καταλήγοντας, επισημαίνει ότι η συμπεριφορά του εκπαιδευτή προς τον σκύλο δεν αντιστοιχεί σε κακομεταχείριση ζώου όπως ορίζει ο νόμος .

 Οι αντιδράσεις των πολιτών και ειδικότερα των ιδιοκτητών σκύλων ήταν τεράστιες, οι οποίοι ζητούν το κλείσιμο της σχολής. Μένει πλέον αν θα παρέμβουν και οι αρχές σε αυτό το συμβάν που επανεμφανίστηκε στο φως της δημοσιότητας δύο χρόνια μετά τη διεξαγωγή του.

 

 

Sponsored Post