ΔΙΕΘΝΕΣ
02/12/2019 14:01 EET | Updated 02/12/2019 14:54 EET

Κορεάτης χορεύει με τον θάνατο σε καραμπόλα που προκλήθηκε από μαύρο πάγο

Θάρρος ή άγνοια κινδύνου;

Το βίντεο με την προσπάθεια ενός απελπισμένου άνδρα να προειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγούς σε εθνική οδό για τον κίνδυνο που βρίσκεται μπροστά τους έχει γίνει viral στα στα νοτιοκορεατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στα τέλη Νοεμβρίου και περιέχει εικόνες από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει καραμπόλα 20 αυτοκινήτων, η οποία σημειώθηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Τρία άτομα φέρεται να τραυματίστηκαν σοβαρά στο περιστατικό, συμπεριλαμβανομένης μιας 87χρονης γυναίκας.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο προσπαθεί με κάθε κόστος να να προειδοποιήσει τους οδηγούς να επιβραδύνουν, αλλά οι προσπάθειές του είναι μάταιες, καθώς οδηγούν πολύ γρήγορα για να αποτρέψουν την καταστροφή, με πολλούς από αυτούς να πέφτουν στα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, αυξάνοντας τον αριθμό των οχημάτων της καραμπόλας.

Συνολικά, συγκρούστηκαν  21 αυτοκίνητα μέσα σε 30 λεπτά, προτού οι αρχές μπορέσουν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Το ατύχημα προκλήθηκε κοντά στη Σεούλ από επικίνδυνο «μαύρο πάγο», όπως αποκαλείται το λεπτό στρώμα πάγου, που σχηματίζεται στην επιφάνεια των δρόμων και είναι πρακτικά αόρατο στους οδηγούς, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο σε αυτοκινητόδρομους όπου τα οχήματα ταξιδεύουν με υψηλότερες ταχύτητες.

Πηγή: RT

 

Sponsored Post