ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/03/2016 08:33 EET | Updated 26/03/2016 08:43 EET

Μία Κενυάτισα ''τοποθετεί'' τον εαυτό της σε φωτογραφίες άλλων και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Facebook/Seve Gat's

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν μία σειρά φωτογραφιών με πολύ (αλλά πολύ) κακό photoshop. Σε αυτές απεικονίζεται μία γυναίκα η οποία είναι από την Κένυα η οποία μάλιστα τις έχει ανεβάσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η Sevelyn Gat θέλει πολύ να ταξιδέψει αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το πετύχει. Έτσι, άρχισε να κροπάρει τον εαυτό της και να τον... τοποθετεί σε φωτογραφίες από διάφορα μέρη του κόσμου. Ειδικότερα, έχει επεξεργαστεί φωτογραφία από που δείχνει το Σινικό Τείχος στο οποίο εμφανίζεται η ίδια να απολαμβάνει τη βόλτα της. Έχει ακόμη ''κολλήσει'' τον εαυτό της σε φωτογραφία ενός γκρουπ τουριστών οι οποίοι ποζάρουν έξω από έναν ναό στην Κίνα. Έγραψε μάλιστα και ένα σχόλιο: «Η τελευταία ημέρα του ταξιδιού. Αντίο Κίνα».

Last day of visit. Bye China.

Posted by Seve Gat's on Friday, March 4, 2016

Οι φωτογραφίες είναι ''φωτοσοπαρισμένες'' τόσο άσχημα που έχουν συγκεντρώσει την προσοχή των χρηστών του Διαδικτύου αλλά και ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως το BBC. Ωστόσο, η προσοχή του επιχειρηματία από το Ναιρόμπι, Sam Gichuru, έχει την πιο μεγάλη σημασία γιατί ο άνδρας αυτός θα δώσει την ευκαιρία στη Sevelyn να ταξιδέψει με όσα λεφτά έχει μαζέψει ο ίδιος ακριβώς γι' αυτόν τον το σκοπό.

woow enjoying everything here

Posted by Seve Gat's on Wednesday, March 2, 2016

Σύμφωνα με το Sick Chirpse, ο Sam ''παρενόχλησε'' τους φίλους του προκειμένου δωρίσουν χρήματα στη Sevelyn ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει με ασφάλεια, να απολαύσει τη διαμονή της σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και να έχει διαθέσιμα κάποια χρήματα για χαρτζιλίκι. Η Seve με τη σειρά της απέκτησε πιστοποιητικό γέννησης και υποβάλει αίτηση για έκδοση διαβατηρίου ενώ άρχισε να εργάζεται ως μαθητευόμενη project manager.

China... Nice place indeed. 的中文翻譯 | 英漢字典

Posted by Seve Gat's on Tuesday, March 1, 2016

I have left the country to china

Posted by Seve Gat's on Monday, February 29, 2016

Sponsored Post