ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/02/2015 13:10 EET | Updated 04/02/2015 13:10 EET

Τι θα ρωτούσε ο άθεος Στέφεν Φράι τον Θεό αν τον συναντούσε (vid)

Ο διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και κωμικός Στέφεν Φράι αφήνει έκπληκτο έναν παρουσιαστή όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε αν βρισκόταν “αντιμέτωπος με τον Θεό.” Στη συνέντευξη με τον Γκάι Μπέρν για την εκπομπή “Το νόημα της ζωής” στο τηλεοπτικό κανάλι RTÉ One, ο Fry μιλά για το πώς ο ίδιος, ένας άθεος, θα αντιδρούσε σε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παντοδύναμο.

Ο Στίβεν Τζον Φράι (γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1957) είναι Βρετανός ηθοποιός, συντάκτης, κωμικός, συγγραφέας, τηλεπαρουσιαστής και σκηνοθέτης. Με τον Χιου Λώρι, ως κωμικό ντουέτο Φράι και Λώρι, συν-έγραψε και συμμετείχε στο A Bit of Fry and Laurie, και ως ντουέτο έπαιξαν επίσης τους ρόλους του τίτλου στο Jeeves and Wooster. Ο Φράι έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Wilde, ήταν ο Μέλχετ στην τηλεοπτική σειρά Μαύρη Οχιά και είναι ο παρουσιαστής του κωμικού τηλεπαιχνιδιού, QI. Έχει επίσης παρουσιάσει την τηλεοπτική σειρά Stephen Fry in America (Ο Στίβεν Φράι στην Αμερική), στην οποία ταξιδεύει σε όλες τις 50 Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε έξι επεισόδια. Τον τελευταίο καιρό, ο Φράι έχει γίνει γνωστός στο Αμερικάνικο κοινό για τον κατά περιόδους ρόλο του ως Δρ. Γκόρντον Γουάιετ στην σειρά εγκλημάτων του καναλιού Fox, που ονομάζεται Bones.

Εκτός από τη δουλειά του στην τηλεόραση, ο Φράι έχει γράψει σε στήλες και άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει γράψει τέσσερα μυθιστορήματα και μία αυτοβιογραφία με το όνομα Moab Is My Washpot. Επίσης, συχνά παρουσιάζεται στο BBC Radio 4, πρωταγωνιστώντας στην κωμική σειρά Absolute Power, καλεσμένος σε τηλεπαιχνίδια όπως το Just a Minute, και παίζοντας ως πρόεδρος στο I'm Sorry I Haven't a Clue, όπου ήταν ένας από τους τρεις οικοδεσπότες που διαδέχτηκαν τον Humphrey Lyttelton.

Πηγή βίντεο: videoman