ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/10/2015 07:00 EEST | Updated 05/10/2015 07:01 EEST

Πως να ανάψετε ένα κερί κάτω από το νερό και άλλα 4 πράγματα που πρέπει να δείτε

Youtube

Η γλυκύτητα των ζώων, η πατρική αγάπη, η αλληλεγγύη προς εκείνους που έχουν ανάγκη και η χρήση της επιστήμης για λόγους αισθητικής είναι τα θέματα των βίντεο που μας κίνησαν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα. Χάρη στην υπηρεσία VDSL του ΟΤΕ με τις ασύλληπτες ταχύτητες, περάσαμε ατελείωτες ώρες σερφάροντας στο διαδίκτυο, προκειμένου να βρούμε τα καλύτερα virals των τελευταίων ημερών.

Πως να ανάψετε ένα κερί κάτω από το νερό

Μπορεί να μοιάζει με μεταφυσικό φαινόμενο, όμως, εάν πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να κάνετε το κερί σας να ανάψει κάτω από το νερό. Στο παραπάνω βίντεο ο Dave Hax δείχνει βήμα προς βήμα πως να τα καταφέρουμε.

Πηγή: Laughing Squid

Ο πατέρας που άφησε την κόρη του να του κάνει μανικιούρ

Αυτός ο πατέρας θέλει να μεγαλώσει την κόρη του σε ένα περιβάλλον όπου δεν χωράνε τα στερεότυπα για τα φύλα. Όταν λοιπόν η μικρή ζήτησε να του βάψει τα νύχια, εκείνος δέχτηκε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις ασύλληπτες ταχύτητες του ΟΤΕ VDSL για να μοιραστείτε το βίντεο σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, για να λάβει αυτός ο άνδρας το βραβείο του «πατέρα της χρονιάς».

Πηγή: Viral Nova

Η καμπάνια που προειδοποιεί τους ασυνείδητους οδηγούς

Στη Ρωσία εκτιμάται πως το 30% των οδηγών παρκάρουν σε χώρο στάθμευσης ατόμων με ειδικές ανάγκες, χωρίς να έχουν κάποια αναπηρία. Με αφορμή το συγκεκριμένο πρόβλημα, η ΜΚΟ Dislife και η Διαφημιστική Bird Strategy οργάνωσαν μια καμπάνια που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Όταν λοιπόν κάποιος πάρκαρε σε συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης για ανάπηρους, το ολόγραμμα ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες εμφανιζόταν στο σημείο, ζητώντας από τον οδηγό να αποχωρήσει εάν δεν δικαιούται να παρκάρει εκεί.

Πηγή: Laughing Squid

Η γάτα που έβαλε τον σκύλο στην θέση του

Το σκυλάκι του βίντεο δεν μπορούσε να σταματήσει να γαβγίζει όταν το αφεντικό έφυγε από το σπίτι. Πριν όμως οι γείτονες αρχίσουν τα παράπονα, η γάτα έβαλε τον σκύλο στην θέση του, εξηγώντας του ότι τα ώριμα σκυλιά δεν είναι σωστό να κλαψουρίζουν κάθε φορά που μένουν μόνα τους. Υποθέτουμε πως η γάτα στην συνέχεια σέρφαρε με την ησυχία της στο διαδίκτυο με την υπηρεσία VDSL του ΟΤΕ.

Πηγή: Viral Nova

Η μαϊμού λατρεύει το νερό

Αυτή η μικρή μαϊμού όχι μόνο λατρεύει το νερό, αλλά μάλιστα συνηθίζει να αποκοιμιέται κάθε φορά που το κάνουν μπάνιο. Το μαϊμουδάκι το λένε Toby και είναι προφανές ότι θα μπορούσε να ζει μόνιμα στην μπανιέρα.

Πηγή: Viral Nova