ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/02/2015 15:41 EET | Updated 13/02/2015 15:41 EET

Πως το χιόνι «πέρασε χειροπέδες» σε έναν...κατ' οίκον καλλιεργητή κάνναβης!

Twitter

Η ζωή θα συνεχιζόταν κανονικά για τον ιδιοκτήτη μιας μονοκατοικίας στο Haarlem της Ολλανδίας, ο οποίος είχε...αφιερώσει ένα μέρος του σπιτιού του σε χώρο καλλιέργειας κάνναβης.

Δεν υπολόγιζε όμως το χιόνι!

Τις προηγούμενες ημέρες η χιονόπτωση στην περιοχή ήταν διαρκής με αποτέλεσμα οι στέγες των σπιτιών να έχουν καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα χιονιού. Όχι όλεw όμως.

Αστυνομικοί παρατήρησαν πως η στέγη ενός σπιτιού ήταν «ανέπαφη» από το χιόνι, αποτελώντας μοναδική εξαίρεση στη των σπιτιών που είναι «κολλημένα» το ένα δίπλα στο άλλο.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, όχι μόνο τράβήξαν φωτογραφία αλλά την τουίταραν με την εξής επισήμανση: Κοιτάξτε τις στέγες στην περιοχή σας. Δεν υπάρχει χιόνι; Πιθανότατα κάνναβη.

Αυτό που είχε συμβεί, ήταν πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού καλλιεργούσε την κάνναβη στη σοφίτα και εξαιτίας του κρύου είχε ανάψει τις ειδικές λάμπες προκειμένου να μην καταστραφεί η καλλιέργεια. Το αποτέλεσμα ήταν, η θερμότητα που εξέπεμπαν να λιώνει το χιόνι στην στέγη...

Σημειώνεται πως στην Ολλανδία η κάνναβη είναι νόμιμη, αλλά η κυβέρνηση επιτρέπει την καλλιέργεια έως πέντε φυτών και η κατοχή μόνο πέντε γραμμαρίων τη φορά.

Το συγκεκριμένο θέμα με τον προτότυπο τίτλο Cannabis Growers Arrested After Heat Lamps Melt Snow της Sara C. Nelson, δημοσιεύθηκε αρχικά στη βρετανική έκδοση της Huffington Post.

Sponsored Post