ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/02/2020 22:29 EET

Βράβευση του Βύρωνα Νικολαΐδη, ιδρυτή και CEO της PeopleCert από τη βρετανική πρεσβεία

Στο 1% των πλέον δυναμικών εταιρειών πανευρωπαϊκά η PeopleCert.

PeopleCert
.

Εκδήλωση προς τιμήν του ιδρυτή και CEO της PeopleCert, Βύρωνα Νικολαΐδη, πραγματοποίησε η Βρετανίδα πρέσβης στην Ελλάδα, Kate Smith, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της πρεσβείας για την προώθηση της βρετανικής επιχειρηματικότητας και την επιβράβευση όσων δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

H PeopleCert που έχει παγκόσμια δραστηριότητα και παρουσία πρόσφατα κατέκτησε τη θέση στο 1% των πιο δυναμικών εταιρειών, μεταξύ 120.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. Τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία και ο ιδρυτής της Βύρων Νικολαΐδης αναδείχθηκαν «Εθνικός Νικητής» στα διεθνούς κύρους, πανευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία EuropeanBusinessAwards(EBA) 2019, στηνεξαιρετικάανταγωνιστικήκατηγορίατωνεταιρειώντουΗνωμένουΒασιλείου.

Η διάκριση αυτή ήταναποτέλεσμα μακράς διαδικασίας αξιολόγησης ανάμεσα σε 120.000 υποψηφιότητες απ’ όλη την Ευρώπη. Αρχικά ξεχώρισαν μέσα από τη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «Ones to Watch» 2.753 εταιρείες και από αυτές το 1% των εταιρειών με την πιο επιτυχημένη πορεία αποτελεί τους«ΕθνικούςΝικητές».

Η πρέσβης εξήρε με θερμά λόγια την επιτυχία της PeopleCert, ένα φωτεινό, όπως είπε, παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας, απένειμε εύσημα στον κ. Νικολαΐδη αλλά και στην ομάδα του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο όραμα του Ηνωμένου Βασιλείου στη μετα -brexit εποχή.

Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βύρων Νικολαΐδης, ο οποίος αφιέρωσε τη βράβευση της βρετανικής πρεσβείας στην «οικογένεια» της PeopleCert, μια ομάδα που όπως τόνισε δούλεψε και δουλεύει σκληρά προκειμένου να οδηγηθεί η εταιρεία σε αυτά τα υψηλά επίπεδα, σε ένα απαιτητικό διεθνώς ανταγωνιστικό περιβάλλον.

O κ. Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας και δράσης της εταιρείας, στα χαρακτηριστικά της και στην εξειδικευμένη αντίληψη περί επιχειρηματικότητας – στοιχεία που οδηγούν τελικά σε διακρίσεις και βραβεύσεις σαν αυτήν του περασμένου Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κλείνοντας την ομιλία του είπε με έμφαση: «Είμαστε περήφανοι που κρατάμε ψηλά τη σημαία του βρετανικού επιχειρείν έχοντας παγκόσμια εμβέλεια. Η διάκρισή μας, ως Εθνικού Νικητή του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστοποιεί την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάδειξή μας σε ηγετική εταιρεία παγκοσμίως, στην πιστοποίηση σε Business & IT και γλωσσομάθεια. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες μας -οι οποίες είναι ποιότητα, καινοτομία, πάθος και αξιοπιστία- με βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις που εμείς αναπτύσσουμε».