Βραβείο influencer θα παραλάβει η Kim Kardashian από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας Αμερικής

Βραβείο influencer θα παραλάβει η Kim Kardashian από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας Αμερικής
|
ANGELA WEISS via Getty Images

Η Kim Kardashian-West θα τιμηθεί τον επόμενο μήνα στην τελετή απονομής των βραβείων που απονέμονται από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (Council of Fashion Designers of America).

Η Kardashian, Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kadashians» και επιχειρηματίας, είναι η πρώτη που θα παραλάβει το νεοσύστατο βραβείο CFDA Influencer.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του CFDA, Steven Kolb, ήταν ιδέα που διατύπωσε ο Tommy Hilfiger κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου που αποφάσιζε ποιοι θα είναι οι αποδέκτες των φετινών ειδικών βραβείων.

«Αν σκεφτείτε πως οι influencers (bloggers, διασημότητες, δημόσια πρόσωπα) που ασκούν επιρροή στο κοινό που τους παρακολουθεί μέσω κοινωνικών δικτύων, το κατά πόσο έχουν αλλάξει τη βιομηχανία μας, νομίζω ότι πρέπει να το αναγνωρίσουμε», είπε ο Hilfiger.

«Στο διοικητικό συμβούλιο όλοι συμφώνησαν ότι η Kim είναι πραγματικά κάποια που έχει επηρεάσει τη βιομηχανία και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα εμπορικά σήματα. Είναι φίλη πολλών σχεδιαστών και έχει μεγάλη επιρροή στη μόδα παγκοσμίως» τόνισε.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στο Brooklyn Museum με παρουσιάστρια την ηθοποιό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Issa Rae.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση