Βραζιλιάνα τραγουδίστρια κατέληξε στο νοσοκομείο επειδή δεν αεριζόταν μπροστά στον σύντροφό της

Περιέγραψε τη γαστρεντερική της περιπέτεια με ένα Instagram Story στους 15,7 εκατομμύρια followers της.
.
.
Instagram

Η Βραζιλιανά τραγουδίστρια Βίβιαν Ντε Κουί Περέιρα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω της άρνησής της να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της.

Η 27 ετών τραγουδίστρια περιέγραψε τη γαστρεντερική της περιπέτεια με ένα Instagram Story στους 15,7 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

«Ξύπνησα στις 5:30 το ξημέρωμα με έντονους πόνους στο στομάχι και κατέληξα στο νοσοκομείο», έγραψε η Περέιρα - γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Πόκα - στην ανάρτηση, δημοσιεύοντας επίσης φωτογραφίες της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της η ταλαιπωρία της ξεκίνησε επειδή δεν ήθελε να αερίζεται μπροστά στον φίλο της, ενώ φέρεται επίσης να ακολούθησε τις συμβουλές από ένα βίντεο στο TikTok να αγνοήσει τους «πόνους στο στομάχι», που τελικά την οδήγησαν στο γιατρό με «συσσωρευμένα, παγιδευμένα αέρια».

Αυτό συμβαίνει όταν το μεθάνιο δεν κινείται κανονικά στο έντερο, επιφέροντας «έντονο πόνο ή δυσφορία στην κοιλιά» και προκαλείται από συγκεκριμένα τρόφιμα και υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να απαλλάξουν την Περέιρα από τα αποθέματα αερίων της.

«Αυτό ήταν, παιδιά. Πήρα φάρμακα και είμαι καλά», ανέφερε η τραγουδίστρια, που προειδοποίησε τους followers της να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

«Κορίτσια, μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στον δικό σας, γιατί αυτό που είναι πραγματικά ντροπιαστικό είναι να μην τον αφήνετε να κοιμηθεί επειδή δεν είστε καλά, να πηγαίνετε μαζί του στο νοσοκομείο και η διάγνωση να είναι «παγιδευμένα αέρια»», είπε η Περέιρα .

Πηγή: NewYorkPost