Βρήκαμε τα πιο ψαγμένα δώρα για όλους σε ένα μόνο κατάστημα

7 ιδέες για τους πιο 'δύσκολους' της φετινής λίστας.

Σε όποιο κατάστημα κι αν μπεις το σίγουρο είναι πως θα το δεις γεμάτο από δώρα την εποχή των Χριστουγέννων. Όσο κι αν προσπαθούμε και οι ίδιοι να πείσουμε τον εαυτό μας πως ”η σκέψη μετράει”, στην πραγματικότητα η επιλογή εκείνων των δώρων που θα κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους τους αγαπημένους μας, είναι μια τέχνη.

Άλλοι είναι λιγότερο απαιτητικοί, άλλοι περισσότερο, άλλοι επιθυμούν κάτι πολύ συγκεκριμένο κι άλλοι δεν έχουν ιδέα τι θα τους έκανε να χαμογελάσουν. Αυτή η τελευταία κατηγορία είναι και η πιο δύσκολη. Γιατί το σωστό χριστουγεννιάτικο δώρο, πέρα από το να είναι μία κίνηση αγάπης, οφείλει να διεγείρει τις αισθήσεις, να γίνεται αφορμή για νέες περιπέτειες ή, απλά, να έχει τη δύναμη να κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα του καθενός.

Με άλλα λόγια, τα πιο όμορφα δώρα είναι τα ‘ψαγμένα’ δώρα. Αυτά που δεν θα βρεις σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα. Αυτά που δεν αποτελούν την εύκολη λύση. Αυτά που θα έκαναν τα αγαπημένα σου άτομα να σκεφτούν πως για χάρη τους αναζήτησες αυτό που ήθελαν χωρίς καν να το γνωρίζουν.

Ευτυχώς, και φέτος, τα πιο ψαγμένα δώρα για κάθε όνομα στη λίστα σου θα τα βρεις στο Public. Το μεγαλοπρεπές κατάστημα Public Συντάγματος έχει ήδη μεταμορφωθεί σε ένα υπέρλαμπρο, φωτιζόμενο δώρο που στολίζει κέντρο της πόλης και μας καλεί να επισκεφτούμε ένα από τα καταστήματα και το public.gr και να ανακαλύψουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών κάνοντας τα πιο απίθανα δώρα στους αγαπημένους μας.

Δες παρακάτω τις δικές μας επιλογές:

Για τον σινεφίλ

Για τον επίδοξο sommelier

Για τον μυστηριώδη της λίστας

Για το style icon

Για τον λάτρη των αθλημάτων και των εκδρομών

Για την ψυχή της παρέας

Για τον λάτρη του βινυλίου

Ακόμα κι αν δεν βρήκες αυτό που αναζητάς στη δική μας λίστα, μη φοβάσαι. Επισκέψου το public.gr ή το κοντινότερο κατάστημα Public και ανακάλυψε χιλιάδες προτάσεις για δώρα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!