ΔΙΕΘΝΕΣ
06/03/2018 21:20 EET | Updated 06/03/2018 21:21 EET

Βρετανία: Δεκάδες χιονάνθρωποι ντυμένοι στα μαύρα «θρηνούν» για τη χαμένη τους φίλη, Brenda

Clodagh Kilcoyne / Reuters

Όλοι όσοι έχουν προσπαθήσει να φτιάξουν έναν χιονάνθρωπο κατανοούν σε βάθος τη θλίψη που μπορεί να επακολουθήσει όταν η δημιουργία τους καταστραφεί είτε λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας είτε λόγω της ανθρώπινης επέμβασης.

Το ίδιο ένιωσαν και δύο αδερφές από τη Βρετανία οι οποίες ενώ είχαν δαπανήσει ώρες για τη δημιουργία ενός χιονανθρώπου, διαπίστωσαν με λύπη πως άγνωστοι τον είχαν καταστρέψει.

Οι ίδιες όμως αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να εκδικηθούν για την πράξη. Έτσι η Rachael Bell και η Alyx Thompson «έχτισαν» 43 μικρούς χιονανθρώπους ενώ τους έντυσαν με την κατάλληλη μαύρη ενδυμασία προκειμένου να φαίνεται πως πενθούν για τον αποκεφαλισμό της Brenda, όπως είχαν ονομάσει το χιονάνθρωπο που καταστράφηκε.

Ένας κάτοικος της περιοχής ανέφερε στο Newcastle Chronicle πως είδε κάποιους ανθρώπους να χτυπούν το χιονάνθρωπο με ένα φτυάρι πριν τον τραβήξουν μακριά με ένα έλκυθρο.

Να σημειωθεί ότι στο έργο των δύο γυναικών για τη δημιουργία των 43 χιονανθρώπων συνέβαλαν κι άλλοι πολλοί γείτονες οι οποίοι συντονίστηκαν μέσω του facebook για να εκδικηθούν τους βάνδαλους. «Είναι υπέροχο που τόσοι άνθρωποι μας στηρίζουν. Ούτε εγώ δεν πίστευα κάτι τέτοιο», δήλωσε μία εκ των δύο γυναικών συγκινημένη σε τοπικά μέσα, σύμφωνα με τον Guardian.