Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον είναι μία κλασσική μαμά που δεν κρύβει τις «ενοχές» της

«Οι μητέρες που ισχυρίζονται ότι δεν υποφέρουν από αυτό, λένε ψέματα, αυτή είναι αλήθεια».

Η Κέιτ Μίντλετον, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μία κλασσική μαμά, αφού αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα όπως κάθε άλλη με το μεγάλωμα των τριών παιδιών της, Πρίγκιπα Γεώργιο έξι ετών, Πριγκίπισα Καρλότα τεσσάρων ετών και τον βενιαμίν, Πρίγκιπα Λούη, ενός έτους.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μίλησε για τις «μητρικές ενοχές» σε μια διαδικτυακή ραδιοφωνική συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα.

Οταν ρωτήθηκε από την οικοδέσποινα της εκπομπής, Τζοβάνα Φλέτσερ, αν έχει ενοχές απέναντι στα παιδιά της, εκείνη της απάντησε, «Ολη την ώρα».

Η Κέιτ εκμυστηρεύτηκε σε αυτήν την προσωπική συνέντευξη, διάρκειας 40 λεπτών, στο podcast «Happy Mum, Happy Baby», ότι συνεχώς ανησυχεί για το αν είναι καλή μητέρα, προσθέτοντας ότι οι «οι μητέρες που ισχυρίζονται ότι δεν υποφέρουν από αυτό, λένε ψέματα, αυτή είναι αλήθεια».

«Αμφισβητείς τις αποφάσεις σου, τις απόψεις σου και όλα αυτά τα πράγματα, αυτό όλο ξεκινάει τη στιγμή που αποκτάς ένα μωρό» εξήγησε η Κέιτ Μίντλετον, και συμπλήρωσε:

«Είχα πλήρως υποτιμήσει τον αντίκτυπο και την αλλαγή που θα είχε αυτό στις ζωές μας».

Η Κέιτ μίλησε, επίσης, για τις δυσκολίες που έζησε τον καιρό που ήταν έγκυος και στα τρία της παιδιά, ιδίως τις πρωινές ναυτίες, πρόσθεσε, εντούτοις, ότι «βρήκε μια νέα ευχαρίστηση στη ζωή» από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, η Κέιτ είχε εκμυστηρευτεί ότι ένιωθε «μερικές φορές μόνη και αρκετά απομονωμένη», ως νεαρή μητέρα.

Με πληροφορίες από HuffPost US και ΑΠΕ - ΜΠΕ

Popular in the Community