ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/04/2018 12:40 EEST | Updated 24/04/2018 13:10 EEST

Βρετανίδα βιάστηκε επανειλημμένα ενώ κρατούνταν ως «σκλάβα του σεξ» στην Ιταλία

romkaz via Getty Images

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια Βρετανίδα η οποία απελευθερώθηκε από τις αρχές στην Ιταλία, μετά από διάστημα δύο εβδομάδων κατά το οποίο κρατούνταν ως σκλάβα του σεξ από τρεις άνδρες, οι οποίο τη βίαζαν επανειλημμένα.

Όπως αναφέρει η βρετανική The Sun, η γυναίκα, που βρισκόταν στη Γερμανία, είχε γνωρίσει μέσω Facebook έναν άνδρα από το Μάλι (από τη Μπουρκίνα Φάσο, σύμφωνα με τη Daily Mail), ονόματι Μαμαντού Τζάλοου, ο οποίος και την έπεισε να επισκεφθούν φίλους του στην Ιταλία. Ωστόσο, όταν έφτασαν στον προορισμό της, την έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, όπου τη βίαζαν επανειλημμένα για δύο εβδομάδες, ενώ παράλληλα άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Εν τέλει, η Βρετανίδα κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της μέσω κινητού- σημειώνεται πως εκείνοι είχαν ήδη έρθει σε επαφή με την αστυνομία, καθώς δεν είχαν ακούσει νέα της για περίπου έναν μήνα. Όπως προέκυψε, βρισκόταν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Ροσάρνο της νότιας Ιταλίας.

Ιταλοί αστυνομικοί συνέλαβαν τον Τζάλοου και δύο άνδρες από τη Γκάμπια (σύμφωνα με τη Daily Mail, ήταν από το Μάλι), ενώ η γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν σε άθλια κατάσταση: «Τρεις άνδρες την κρατούσαν σκλάβα για δύο εβδομάδες και την κακοποιούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ροσάρνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 39χρονη κατάφερε να αποδράσει όταν κάλεσε στο τηλέφωνο την οικογένειά της, ενώ στη συνέχεια διέφυγε από ένα παράθυρο- αφού η αστυνομία είχε βρει το σήμα της, είχε επικοινωνήσει μαζί της και της είχε δώσει οδηγίες. Όπως είπε η ίδια, ο Τζάλοου είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη Γερμανία επειδή είχε μαχαιρώσει κάποιον σε έναν διαπληκτισμό για ναρκωτικά.

Sponsored Post