ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/01/2019 13:35 EET

Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη βιολόγος στο Αγρίνιο: «Ζητώ συγνώμη γι’ αυτό που θα κάνω»

Η αναγνώριση της σορού έγινε την Τετάρτη.

Eurokinissi

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βιολόγου από το Αγρίνιο, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το όχημά της έπεσε από ύψος 50 μέτρων στην τεχνητή λίμνη Στράτου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνεται πως η γυναίκα επέλεξε αυτόν τον τραγικό τρόπο για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πίσω της άφησε τρία ιδιόχειρα σημειώματα, τα οποία τα βρήκε ο σύζυγός της στο σπίτι τους. Σε αυτά εξηγούσε τους λόγους της πράξης της, ενώ ζητούσε συγνώμη από την οικογένειά της για αυτό που θα κάνει. 

Η αναγνώριση έγινε την Τετάρτη, από ξάδελφο της, που βρίσκονταν στο σημείο των ερευνών, αγωνιώντας για τις εξελίξεις. Οι δύτες εντόπισαν το όχημα μέσα στο οποίο βρίσκονταν η σορός της άτυχης γυναίκας και στη συνέχεια ακολούθησε η ανάσυρση και η αναγνώρισή της από τον στενό συγγενή της. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βάρος 15 μέτρων. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πνιγμό. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου, που περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να κλείσει το φάκελο της υπόθεσης.