ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
08/04/2019 16:35 EEST

WIND Young Talents – Δείξε ότι το ‘χεις!

Ο 3ος κύκλος WIND Young Talents επιστρέφει ανανεωμένος και αναζητά νέους ταλαντούχους εργαζόμενους.

Είναι η 3η φορά που η επιτυχημένη πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program προσκαλεί ταλαντούχους νέους, επιστήμονες έως 28 ετών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με στόχο την επιλογή και πρόσληψη 10 νέων YoungTalents.

«Θες να γίνεσαι καλύτερος σε κάθε σου βήμα;». «Πιστεύεις στη δύναμη της ομάδας;». «Θες να δώσεις ζωή στις ιδέες σου;» .

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα που θέτει η WIND στους νέους και στα οποία απαντάει έμπρακτα μέσα από το θεσμό των YoungTalents, ο οποίος είναι άρρηκτα δεμένος με τις αξίες της δηλαδή την απλότητα, την επιχειρηματικότητα, την ευελιξία, την ομαδικότητα και την ακεραιότητα.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για κάθε νέο απόφοιτο μεταπτυχιακών σπουδών χωρίς εργασιακή εμπειρία, να αναδείξει το ταλέντο του, τη δημιουργικότητα του και τις ικανότητες του και να ξεχωρίσει μέσα σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσω ηλεκτρονικής και μόνο υποβολής αίτησης στο www.windyoungtalents.gr έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Απριλίου.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου με την τελική επιλογή των 10 νέων YoungTalents οι οποίοι θα ενταχθούν μόνιμα στο δυναμικό της εταιρείας με τη φιλοδοξία να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών της χώρας. Μέσα από ένα μοναδικό για τον καθένα επαγγελματικό μονοπάτι και μια πληθώρα επαγγελματικών κατευθύνσεων, το γνωστό rotation για τα παλιά YoungTalents, θα ανακαλύψουν τις διαφορετικές ομάδες και λειτουργίες της εταιρείας.

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος της ομάδας της WIND, στείλε μας το βιογραφικό σου στο www.windyoungtalents.gr και δείξε ότι το χεις!