ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/07/2018 10:12 EEST

Γαλάζια εκλογική ετοιμότητα και περιοδείες Μητσοτάκη

Eurokinissi

Τους δικούς τους σταθμούς μέχρι την ΔΕΘ σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτοντας ουσιαστικά τα στελέχη του σε πολιτική αλλά και εκλογική επαγρύπνηση, με φόντο όλα τα ανοιχτά ζητήματα που ξεκινούν από την οικονομία και φτάνουν μέχρι το Μακεδονικό και τη σκανδαλολογία.

Αυτό θα είναι άλλωστε και το βασικό μήνυμα του Προέδρου της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που συνεδριάζει στην οδό Πειραιώς, επαναλαμβάνοντας διαρκώς ότι «οι διακοπές μπορούν να περιμένουν...».

Ήδη ο κ.Μητσοτάκης έχει ζητήσει από όλους τους αρμόδιους τομεάρχες φακέλους με προτάσεις και εισηγήσεις ενόψει της παρουσίασης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από το όχημα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να αναλαμβάνει σειρά συναντήσεων με κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους και να διαμορφώσει τις αναγκαίες εκείνες παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής.

Στο μεσοδιάστημα ο πρόεδρος της ΝΔ θα εντείνει και την παρουσία του στην περιφέρεια με σειρά επισκέψεων σε διάφορους νόμους από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη.

Την Πέμπτη πραγματοποιεί ολοήμερη επίσκεψη σε Ηράκλειο και Λασίθι, με αφορμή την τελετή ονοματοδοσίας της οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στο Ηράκλειο.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί νωρίτερα την ίδια ημέρα τη Σητεία, την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και το Οροπέδιο Λασιθίου, προτού βρεθεί στο Ηράκλειο, προκειμένου να παρεβρεθεί στην Τελετή.

Η ονοματοδοσία αφορά μία ανώνυμη οδό η οποία συνδέει το Παγκρήτιο Στάδιο με την Αμμουδάρα, και η οποία θα ονομαστεί οδός «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Όπως μάλιστα αναφέρει ο Δήμος Μαλεβιζίου, πρόκειται για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου τον Ιούνιο του 2017, μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Κρητικό πρώην πρωθυπουργό Κων/νο Μητσοτάκη, που θα υπενθυμίζει τους αγώνες του για την εδραίωση της Δημοκρατίας στον τόπο μας, την προσωπική συμβολή του στην αναβάθμιση του Κοινοβουλευτισμού και τις διαρκείς προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.