Γάμος μπροστά από τις κάμερες για τη Maria Menounos την Πρωτοχρονιά

Δεν έμεινε κανείς ακάλεστος στο γάμος της Maria Menounos, αφού το μυστήριο τελέστηκε ζωντανά, κατά τη διάρκεια των εορτασμών στην παραμονή της πρωτοχρονιάς. Η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια παντρεύτηκε τον επί 20 χρόνια σύντροφό της, Keven Undergaro, κατά τη διάρκεια της ζωντανής αναμετάδοσης του New Year’s Eve special του καναλιού Fox, όπως γυριζόταν στην Times Square της Νέας Υόρκης. Ο παρουσιαστής Steve Harvey, είναι αυτός που τους πάντρεψε.

Η ιδέα του γάμου μπροστά από τις κάμερες, πρωτοτέθηκε μόλις πριν από δύο εβδομάδες, όταν ένας παραγωγός ανέφερε στη Menounos ότι ήλπιζε σε έναν on-camera γάμο για κάποιο άλλο ζευγάρι - εκτός κι αν αυτή και ο Undergaro θα προτιμούσαν τελικά να κλεφτούν.

Το έντονο κρύο δεν απέτρεψε την 39χρονη από το να φορέσει ένα στράπλες δαντελωτό φόρεμα, ενώ παρόντες ήταν οι γονείς της νύφης, ο Constantine και η Litsa Menounos, η οποία αντιμετωπίζει καρκίνο τετάρτου σταδίου.

Η Menounos έκλεισε τη χρονιά με τα ευχάριστα αυτά νέα, καθώς νωρίτερα μέσα στο έτος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης καλοήθη όγκου.

(Πηγή: HuffPost US)