Γαμπρός περίμενε τη μέλλουσα σύζυγό του στην εκκλησία – Τότε αντίκρισε τα μούσια της

Οι γαμήλιες τελετές αφήνουν πάντα μια γλυκιά γεύση στους πρωταγωνιστές (γαμπρό και νύφη), στους συγγενείς και στους καλεσμένους. Ο γάμος του Ντέιβιντ Χόφμαν, όμως, από την επαρχία Σνόχομις της Ουάσινγκτον, προσέφερε και άφθονα γέλια μέχρι δακρύων, όπως αναφέρει η γερμανική έκδοση της HuffPost.

Επική φάρσα σκάρωσαν οι φίλοι του γαμπρού. Για χάρη του γαμήλιου βίντεο (που σε μερικά χρόνια ίσως το δουν ξανά μαζί στο σαλόνι τους), η φωτογράφος πρότεινε να σκηνοθετήσουν την «πρώτη τους ματιά» πριν από την τελετή.

Περιμένοντας τη νύφη έξω από το κτίριο, η φωτογράφος, που ήταν και αυτή στο κόλπο, τον παρότρυνε να γυρίσει πλάτη στην πόρτα και όταν έρθει η νύφη θα πλησιάσει και θα τον σκουντήξει στον ώμο, ώστε να γυρίσει, να δει τη σύντροφό του για πρώτη φορά με νυφικό και να τη φιλήσει. Αντ′ αυτού όμως, αντίκρισε κάτι που δεν περίμενε.

Η φωτογράφος είχε δανείσει το νυφικό της στον φίλο του γαμπρού Τίμι Χόρτον για να ετοιμάσει το σχέδιο που είχαν σκεφτεί εδώ και μήνες. Αντί να σκουντήξει τον γαμπρό αυτή που περίμενε, τον σκούντηξε ο Τίμι ντυμένος νύφη. Τα μούσια του έφεραν κύμα γέλιου.

«Ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ και να μη γελάσω. Με το που τον σκουντάω, γυρνάει και αναφωνεί ″Ω Θεέ μου″» λέει ο Τίμι.

«Ο γάμος μου ήθελα να τελεστεί με σοβαρότητα, αλλά πως να πεις όχι σε αυτή τη φάρσα» λέει η νύφη.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες που σώθηκαν υπό τη μαεστρία της φωτογράφου, επιβεβαιώνουν πως είναι η πιο αστεία στιγμή που έχει απαθανατιστεί ποτέ σε γάμο. Και φυσικά έγινε viral.