Γυαλιά blue light. Πώς θα ξεκουράσεις τα μάτια σου από το φως της οθόνης

Γιατί αξίζει να επενδύσεις στα “γυαλιά του υπολογιστή”.

Τον τελευταίο καιρό ο χρόνος που περνάμε μπροστά από μια οθόνη έχει αυξηθεί εξαιρετικά. Στην 8ωρη -τουλάχιστον- εργασία στον υπολογιστή έχουν προστεθεί το ατελείωτο scrolling στα social media, η παρακολούθηση περισσότερων ταινιών και σειρών, το gaming. Με την αύξηση της χρήσης των ηλεκτρικών συσκευών, όπως είναι φυσικό, έχει αυξηθεί πολύ και η έκθεσή μας στο μπλε φως που εκπέμπουν.

Υπάρχουν δύο είδη μπλε φωτός, το φυσικό που εκπέμπεται από τον ήλιο και το τεχνητό, το οποίο προέρχεται από τις ψηφιακές οθόνες. Αν και είναι αδύνατον να βγάλουμε τις οθόνες από τη ζωή μας, μπορούμε να μειώσουμε την έκθεση των ματιών μας στη “ψηφιακή” μπλε ακτινοβολία.

Ένα φίλτρο προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία των οθονών αποτελούν τα blue light glasses, τα οποία ουσιαστικά φιλτράρουν το μπλε φως που εκπέμπεται από τις ψηφιακές συσκευές, αλλά όχι το φυσικό μπλε φως του ήλιου, που βοηθά το σώμα να διατηρείται σε εγρήγορση και ενισχύει τη διάθεση, τη μνήμη και γενικά την υγεία μας.

&Beta;&rho;&epsilon;&sigmaf;&nbsp;<a href="https://worldofvision.gr/product-category/%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%83/blue-light/">blue light &gamma;&upsilon;&alpha;&lambda;&iota;ά&nbsp;</a>
Βρες blue light γυαλιά 

Μετά τη χρήση των “γυαλιών του υπολογιστή” όπως συνηθίζουν πολλοί να τα αποκαλούν, έχει παρατηρηθεί μείωση των παραπόνων για οπτική κόπωση, ερεθισμούς στα μάτια, πονοκεφάλους, δυσκολία εστίασης, ζάλη, ξηροφθαλμία και διαταραχές στον ύπνο -συμπτώματα που έχουν αποδοθεί στην πολύωρη χρήση των ψηφιακών συσκευών. Παράλληλα, υπάρχουν εργαστηριακές ενδείξεις ότι το μπλε φως μπορεί μελλοντικά να βλάψει τον αμφιβληστροειδή του ματιού σας.

&Beta;&rho;&epsilon;&sigmaf; <a href="https://worldofvision.gr/product-category/%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%83/blue-light/">blue light &gamma;&upsilon;&alpha;&lambda;&iota;ά</a>
Βρες blue light γυαλιά

Τα πιο όμορφα blue light γυαλιά, τόσο για ενηλίκους όσο και για παιδιά, τα βρήκαμε στο online κατάστημα οπτικών World of Vision. Είναι ιδανικά για τα παιδιά που παρακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα ή παίζουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια, για ενηλίκους που κάνουν δουλειά γραφείου, για όσους διαβάζουν από τον υπολογιστή και για όσους περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο βλέποντας ταινίες και σειρές. Είναι άνετα, ανθεκτικά και ελαφριά για να μην κουράζουν.

&Beta;&rho;&epsilon;&sigmaf; <a href="https://worldofvision.gr/product-category/%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%83/blue-light/">blue light &gamma;&upsilon;&alpha;&lambda;&iota;ά</a>
Βρες blue light γυαλιά

Τα blue light γυαλιά θεωρούνται η πιο εύκολη και οικονομική λύση για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να ξεκουράσουμε τα μάτια μας, αλλά και να φορέσουμε επιτέλους στυλάτα γυαλιά χωρίς να έχουμε μυωπία, πρεσβυωπία ή άλλα προβλήματα όρασης.

Δες εδώ όλα τα σχέδια Blue light γυαλιών για μικρούς και μεγάλους