ΔΙΕΘΝΕΣ
18/06/2018 12:10 EEST | Updated 18/06/2018 12:27 EEST

Γυναίκα περιποιόταν τον λαχανόκηπό της. Ένας γιγαντιαίος πύθωνας της επιτέθηκε και την κατάπιε ολόκληρη

Συγγενείς και φίλοι την βρήκαν μια ημέρα μετά...μέσα στο φίδι

CasPhotography via Getty Images

Προσοχή! Στο τέλος του κειμένου υπάρχει και η σχετική φωτογραφία η οποία όμως μπορεί να αναστατώσει πολλούς από τους αναγνώστες. 

 

Στην κοιλιά ενός τεράστιου πύθωνα βρέθηκε μια 54χρονη γυναίκα η οποία είχε εξαφανιστεί και οι οικείοι και συγχωριανοί της «χτένιζαν» την περιοχή όπου εθεάθη τελευταία φορά, ελπίζοντας να την εντοπίσουν.

Το άψυχο σώμα της Wa Tiba, η οποία ζούσε στην Ινδονησία, το είχε καταπιεί ο πύθωνας που της επιτέθηκε την ώρα που η γυναίκα περιποιόταν τον λαχανόκηπό της.

Το φίδι αφού κατάπιε τη γυναίκα ήταν αρκετά αδύναμο και έτσι κατέστη εφικτό να εντοπιστεί εύκολα αφού δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί αρκετά.

Ο πύθωνας ήταν περίπου 7μ και εντοπίστηκε στο χωριό Persiapan Lawela στο νησί Muna, έξω από το Sulawesi.

«Οι κάτοικοι υποψιάστηκαν πως το φίδι είχε καταπιεί τη γυναίκα έτσι το σκότωσαν και το μετέφεραν εκτός του κήπου. Όταν το “άνοιξαν” βρήκαν μέσα το άψυχο σώμα της γυναίκας», εξήγησε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Hamka.

Τη γυναίκα, σύμφωνα με τον Guardia, αναζητούσαν από την Πέμπτη περί τα 100 άτομα-συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί. Σύμφωνα με τον Hamka οι χωρικοί ήταν αυτοί που βρήκαν το γιγαντιαίο φίδι σε απόσταση περίπου 30μ από το σημείο που είχαν αρχικά εντοπίσει τα σανδάλια και τα μαχαίρια του θύματος.

Σύμφωνα με τη στάση του σώματος της γυναίκας- μέσα στο φίδι- φαίνεται πως ο πύθωνας κατάπιε πρώτα το κεφάλι και ακολούθησε η κατάποση και του υπόλοιπου σώματος.

Ο κήπος, στον οποίο είχε πάει η γυναίκα και τελικά βρήκε αυτό τον τόσο βίαιο θάνατο, βρίσκεται στο πρόποδες ενός βραχώδους γκρεμού, γεμάτου σπηλιές και είναι γνωστό πως εκεί βρίσκουν καταφύγιο πολλά φίδια.

Οι γιγαντιαίοι πύθωνες, οι οποίοι συνήθως έχουν μήκος που ξεκινά από τα 6μ, εντοπίζονται κυρίως στην Ινδονησία και στις Φιλιππίνες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

 

STR via Getty Images

Πηγή: The Guardian