ΔΙΕΘΝΕΣ
22/07/2018 19:09 EEST | Updated 28/01/2020 11:16 EET

Ρωσίδα πάει να βγάλει selfie με λιοντάρι. Εκείνο την δαγκώνει και αρχίζει να την σέρνει σαν πάνινη κούκλα

«Τότε είπα αντίο ζωή», έλεγε μετά τη νοσηλεία της η γυναίκα.

crimea 24

Η Olga Solomina ήθελε πάντα να κάνει ένα ταξίδι στην Αφρική και να θαυμάσει από κοντά την άγρια φύση της. Επειδή όμως ένα τέτοιο ταξίδι κοστίζει είπε να συμβιβαστεί με μια επίσκεψη στο Taigan Safari Park της Κριμαίας. Η επίσκεψη εξάλλου κοστίζει 6.000 ρούβλια δηλαδή περί τα 80 ευρώ.

Κατά την επίσκεψή της λοιπόν, τη δόθηκε η δυνατότητα να μπει σε έναν από τους χώρους όπου ζει αιχμάλωτο ένα λιοντάρι και να τραβήξει, φυσικά, φωτογραφίες.

Όπως εξήγησε όμως, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες- με εκείνη να ποζάρει πλάι σε ένα φαινομενικά ήρεμο και υπάκουο λιοντάρι, το ζώο τη δάγκωσε στον χέρι και άρχισε να την σέρνει.

Από τα σαγόνια του λιονταριού την έσωσε ο διευθυντής του πάρκου, Oleg Zubkov ο οποίος κατάφερε να τρομάξει το ζώο και να το κάνει απομακρυνθεί (χωρίς την Solomina).

 

«Το λιοντάρι με άρπαξε από το δεξί μου χέρι και με έσερνε γύρω-γύρω. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να κλείσω τα μάτια μου. Σκέφτηκα πως τώρα θα με κατασπαράξει» είπε η Solomina στον τηλεοπτικό σταθμόCrimea 24.

«Με έσερνε σαν κούκλα. Διήρκεσε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, αλλά σε εμένα φάνηκε σαν να ήταν μια αιωνιότητα. Εκείνη τη στιγμή είπα αντίο ζωή».

Τελικά η γυναίκα υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του πάρκου, κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση προσφέρθηκε να πληρώσει στη γυναίκα τα ιατρικά έξοδα, αφού και η ίδια ζήτησε να αποζημιωθεί.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον διευθυντή του Πάρκου η γυναίκα εκτός από παράτολμη ήταν και κάπως μεθυσμένη όταν επισκέφθηκε το μουσείο και έβγαζε φωτογραφίες με το ζώο. Τουλάχιστον έτσι υποστήριξε ο ίδιος μιλώντας στην Komsomolskaya Pravda.