ΔΙΕΘΝΕΣ
13/07/2019 11:50 EEST | Updated 13/07/2019 11:50 EEST

Γυναίκα στη Φλόριντα «φέσωσε» την πιστωτική κάρτα του φίλου της για να τον εκδικηθεί

Ο λογαριασμός στο εστιατόριο ήταν 60 δολάρια.

Μία έμπνευση από τις λίγες είχε μία γυναίκα στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να εκδικηθεί τον φίλο της. 

Υστερα από καυγά που είχε το ζευγάρι , η πανούργα Σερίνα Γούλφ, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της. Χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα του φίλου της, χωρίς βεβαίως εκείνος να το γνωρίζει και άφησε φιλοδώρημα στην κοπέλα που τους είχε σερβίρει το φαί τους, 5,000 δολάρια. 

Η ιστορία έλαβε χώρα στο Clear Sky Beachside Cafe, στην παραλία της  ClearWater, της κομητείας Πινέλα. Η Σερίνα Γούλφ, αντιλαμβανόμενη πως η κοπέλα του σέρβις περνούσε δύσκολες στιγμές, καθώς έιχε αναγκαστεί να κάνει ευθανσία στον σκύλο της, έδειξε την «συμπόνια» της, με τον πλέον κατάλληλο  τρόπο.

Οπως ανέφερε στην αστυνομία το θύμα της υπόθεσης, η κοπέλα του, είχε εκνευριστεί μαζί του, επειδή δεν είχε δείξει να συμμερίζεται την άποψη της, πως θά έπρεπε να της παραχωρήσει την πιστωτική του κάρτα, προκειμένου εκείνη να αγοράσει ένα εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη. 

Και αφού δεν της την παραχωρούσε, η «φιλέσπλαχνη» Σερίνα Γουλφ, αποφάσισε να την πάρει μόνη της και να την χρησιμοποιήσει για το κοινό καλό.

Μόνο που τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που περίμενε, καθώς όταν δέχτηκε πιεστικές ερωτήσεις από την αστυνομία, άλλαξε την αρχική της κατάθεση, που έκανε λογο για απάτη και παραδέχτηκε την ενοχή της και τους εξιστόρισε ολόκληρο το σχέδιο που είχε βάλει σε εφαρμογή.

Με τα 5,000 δολάρια να έχουν πληρωθεί στο μεταξύ στο ακέραιο, επόμενο ήταν να της απαγγελθούν κατηγορίες για κλοπή.

Πηγή: New York