ΔΙΕΘΝΕΣ
05/09/2019 07:49 EEST

Γυναίκα στις Μπαχάμες υιοθέτησε 97 σκυλιά στη διάρκεια του τυφώνα

"Επικρατεί μια τρέλα εδώ μέσα από χτες το βράδυ, αλλά τουλάχιστον σέβονται το κρεβάτι μου!"

Chella Phillips Facebook
Μερικοί από τους συγκατοίκους της Τσέλα.
facebook
Ενας από τους υιοθετημένους σκύλους.

Μια γυναίκα στις Μπαχάμες υιοθέτησε 97 αδέσποτα σκυλιά στο σπίτι της για να τα προστατεύσει από τον τυφώνα Ντοριάν, ο οποίος πλήττει αυτές τις μέρες το νησί.

Η Τσέλα Φίλιπς, διευθύντρια της φιλοζωικής οργάνωσης The Voiceless Dogs of Nassau, «φιλοξενεί» τα ζώα -ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και κάποια άρρωστα, στη δική της κατοικία στο Νιού Πρόβιντενς, ένα νησί που ανήκει στις Μπαχάμες.  

Η Φίλιπς κοινοποίησε μια πληθώρα φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με τους περίπου 100 σκύλους που βρίσκονται μέσα στα δωμάτια του σπιτιού της και το ποστ έγινε viral. «97 σκύλοι βρίσκονται μέσα στο σπίτι μου και 79 από αυτά μέσα στο υπνοδωμάτιό μου. Επικρατεί μια τρέλα εδώ μέσα από χτες το βράδυ, αλλά τουλάχιστον σέβονται το κρεβάτι μου και κανένα δεν έχει ανέβει εκεί», γράφει

Το The Voiceless Dogs of Nassau είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ως σκοπό να στέλνει τα αδέσποτα και αβοήθητα ζώα του νησιού για υιοθεσία και περίθαλψη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Μπορεί ο τυφώνας να μην επηρεάσει το δικό μας νησί όσο τα υπόλοιπα, ωστόσο, το χειρότερο είναι ότι μόλις ο τυφώνας φύγει από τις Μπαχάμες, κάποια νησιά θα καθυστερήσουν πάρα πολύ να ξαναγίνουν όπως πριν» γράφει η Φίλιπς. 

«Κάθε νησί στις Μπαχάμες έχει εξαιρετικά πολλά αδέσποτα σκυλιά και η καρδιά μου ραγίζει κάθε φορά που το σκέφτομαι», γράφει ,επίσης, και υποστηρίζει πως μέχρι τώρα έχει φροντίσει σχεδόν 1000 αβοήθητους σκύλους.

Το ποστ που έκανε στο facebook έχει περισσότερες από 3.100 κοινοποιήσεις μέχρι τώρα και σχεδόν 300 σχόλια.

Οι άνθρωποι που έχουν πληροφορηθεί για τις προσπάθειες που καταβάλλει η οργάνωσή της για την προστασία άρρωστων και τρομαγμένων σκύλων ,έχουν κάνει δωρεές για να συνεχιστεί το έργο της.

Η Φίλιπς είπε στο ABS Action News ότι στο σπίτι της έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση και υπάρχει μικρή διαρροή νερού μέσα στο σπίτι της, στο οποίο βρίσκονται και τα σκυλιά. Μετά την επέλαση του τυφώνα Ντοριάν, οι Μπαχάμες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με πολλές καταστροφές.

Η Σιέρρα Γκούλο, μια εργαζόμενη στην μη κερδοσκοπική οργάνωση Humane Society of the Treasure Coast, έχει επίσης υιοθετήσει δύο αδέσποτα σκυλιά για να τα προστατεύσει από τον τυφώνα.

Καταφύγια στην περιοχή του Treasure Coast στην Φλόριντα έχουν ήδη προετοιμαστεί να φιλοξενήσουν τα ζώα για να είναι ασφαλή, καθώς ο εκεί αναμένεται να είναι η επόμενη «στάση» του τυφώνα.

 

Facebook
97 σκυλιά στο δωμάτιο της Σέλλα Φίλλιπς