ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/09/2021 10:12 EEST

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Του ζήτησε να χωρίσουν, την σκότωσε, έγραψε σημείωμα και αυτοκτόνησε

Και η πρώην σύζυγός του είχε υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του, ζητώντας να μην την πλησιάζει στα 500 μέτρα.

Eurokinissi
Γυναικοκτονία στη Ρόδο

Δεν άντεξε την απόρριψη και αποφάσισε να της στερήσει τη ζωή. Όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα κίνητρα του 40χρονου, ο οποιος το απόγευμα της Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο μια 30χρονη γυναίκα στο Ροδίνι της Ρόδου.

Ο δράστης, λίγο πριν αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, έγραψε ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε πως προχώρησε σε αυτή την πράξη, επειδή η 30χρονη του ζήτησε να χωρίσουν.

Δράστης και θύμα είχαν συνάψει δεσμό εδώ και δύο μήνες, αλλά πριν από λίγες ημέρες η 30χρονη έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί.

Ο σαραντάχρονος ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς και στο παρελθόν είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε συντρόφους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία, ύστερα από την καταγγελία 40χρονης γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας την παρακολουθούσε.
Και η πρώην σύζυγός του όμως είχε υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του, ζητώντας να μην την πλησιάζει σε απόσταση 500 μέτρων.